Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

związek kończy się m.in. wtedy

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

dla samicy , kiedy kończą się dla niej , różnorodne w nim emocje , bez których nie potrafi ona funkcjonować i myśli o nich , wspomina lub szuka u kogoś innego - nie może w związku być zbyt jednostajnie , bo wtedy zaczyna ona się dusić dla samicy brak emocji = brak tlenu [cześć]

Gość dorota niezalogowana
a Ty wolisz mdłą zupę czy konkretne żarcie? jeśli brakuje emocji, to albo popadamy w rutynę i możemy próbować te emocje podkręcać, albo przestaje nam na sobie zależeć, uczucie się wypala i nie ma sensu z tym walczyć. mniejsza o to, kto popsuł kafeterię?

Gość kabel do wtyczki
wolę konkretne mięcho , ale też nie takie , żeby za każdym razem, inaczej smakowało- a forum psują pewnie jak zwykle, faceci

Gość gość
Tyle ze za te emocje musi placic ktos inny czy moze samica sama na nie zarabia? I nie mam tu na mysli zarabiania tylkiem jesli nie jest to jedyne co samica potrafi

Gość gośćkt
nudzą się nudni nie tylko inną osobą ale głównie sobą :-)

Gość dorota niezalogowana
nie wiem jak Ty, ale ja nie piszę o głodzie skrajnych emocji. mam na myśli takie, które świadczą o tym, że ludziom na sobie zależy, że to, co ich do siebie zbliżyło na początku, nadal funkcjonuje. rozczulam się na starość... k***a co z tym forum:O