Gość jojuś98 Napisano Styczeń 12, 2015 W sobote spotkała mnie tragedia i złamałam nogę. Mam gips do końca uda. Mimo namowom odziców wczoraj poszłam się myć bez niczyjej pomocy. Co skończyło się zalaniem gipsu i siniakiem na głowie. :/ No i mama zdecydowała, że bez gadania dzisiaj ma mi ktoś pomóc. Wybrałam jako mniejsze zło 2 lata starszą siostrę(18 lat). I bardzo wstydzę się przed kimkolwiek rozebrać. Jeszcze na domiar złego nie wiem co mnie podkusiło, pare dni temu ogoliłam sobie całkiem miejsca intymne. Więc nie będzie żadnej bariery i moja siostra będzię mnie tam widziała w całej okazałości :(. Czy tylko ja się tak wstydzę najbliższych? Mogę mieć jakieś nieprzyjemności, że się tam ogoliłam? Mama jest przeciwnikiem depilacji intymnej i nie wiem jak zareaguje jak się dowie. Mam taką obsejse na punkcie nagości, że nie chodzę w spódnicach bo boje się, że ktoś zobaczy moje majtki. Pomóżcie moi drodzy. Cały dzień myśle jak to będzie. Jak przezwyciężyć wstyd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach