Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajetylogin

Fantazja o starszych kobietach

Polecane posty

Gość zajetylogin

Od dawna prześladuje mnie dziwna fantazja. Mam 24 lata ale od nastoletnich lat pociągały mnie dojrzałe starsze i przede wszystkim stanowcze i surowe kobiety traktujące mnie czasem przedmiotowo lekceważąco (nauczycielki z wielkim Ego :) lub przemądrzałe damy z sekretariatu hehe , później urzędniczki itp) Często były to bardzo eleganckie starsze ale seksowne i zadbane kobiety. I właśnie takie od zawsze prześladują mnie w fantazjach. Z natury jestem spokojny ale raczej nie mam skłonności uległych służalczych jednak przy takich kobietach czuje się poniżony, mniejszy gorszy na tyle że chciałbym im ulec i zrobić wszystko co rozkażą mimo że spotkam się i tak z ich pogardą. To głupie i nie rozumiem tego. Moje fantazje często dotyczą dużo starszych kobiet którym np usługuje w mieszkaniu jak niewolnik sługa itp. znosząc poniżenie wstyd grzecznie wykonując surowe rozkazy. Tu nie chodzi o seks. Jest w tym coś erotycznego ale samego seksu sobie nawet z taka kobieta nie wyobrażam. Też macie takie fantazje ? takie których nie rozumiecie bo macie poza tym normalne życie normalny seks wystarcza wam to niby ale pozostaje gdzieś odwieczna fantazja, fetysz który was prześladuje. Pytanie do kobiet i mężczyzn. Ja swojej fantazji nie spełniłem nigdy nawet nie bylem blisko hehe Poza tym wątpię by dojrzałe kobiety to kręciło tym bardziej ze względu na mój wiek.

Gość gość
z tego co wiem to kobiety wola być zdominowane, zdobywane wiec wadpliwe by cos takiego sie podniecało. a zwłaszcza starsze one maja wieksze wymagania

Gość gość
faceci czesto fantazjuja o kobietach, ktore maja nad nim wladze np. policjantka, pielegniarka z zastrzykiem, surowa nauczycielka ale nie wiem czy do tego stopnia aby byc przez nie ponizanym

Gość zajetylogin
Wiem sam sie sobie dziwie tym bardziej że na codzien nie jestem, nie wykazuję uległych zachowań. Raczej bym sie zbuntował, postawił. Ale jest cos co sprawia ze chciałbym tak ponizonym zostac, znaczy byc posłuszny, wykonywac polecenia. To głupie i sam tego nie rozumiem :/

Gość gość
Haha ja uważam inaczej. Patrzac na moja żone i teściową (oraz kobiety niktórych kumpli) sądze ze one wielbiaja upokażać rozkazywac i z usmiechem patrzec jak sie poniżasz hhaha Jest wyjscie ożeń sie ! :D ha

Gość gość
Prawda jest taka chłopcze ze to kobiety chca byc dominowane i poniżane tak własnie poniżane. Mino wszystkiego mino tego ze lubia romantyzm, uczucia itp i tak zawsze w ich głowach sa fantazje o meskim s*******u który je zeszmaci taka prawda . Chamskim, aroganckim facecie. Wadpię żebyś znalazł tu taką kobiete.

Gość ciekawagościuwa
A ja jestem starsza i nie miałam przygód z młodszymi. Chyba jestem nieatrakcyjna.

Gość zajetylogin
A próbowałaś? Skad wiesz że sie młodym nie podobasz? Wiesz problem w rónicy wieku duzej jest taki ze młodzi faceci raczej nie zagadaja nie poderwa. Ale mozliwe ze sie im podobasz. Atrakcyjnosc jest wzgledna rzeczka kazdy ma swoje gusta

Gość oooonaaaa
Ja tam lubie młodszych. Ale zeby dominowac itp. czy chciec traktowac faceta jak przedmiot to nie bardzo dla mnie. Rozumiem twoja fantazje czytam fetysz (tego sie nie wybiera) Sadze ze znalazł bys takie kobiety. Sama mam kilka kolezanek po rozwodzie co pewnie chetnie by takiego chłopca do ponizania chciały eheh

Gość gość
gość wczoraj i p o ci było by jakas ci pokazywała miejsce w szeregu,tylko palant na takie cos sobie pozwoli

Gość zajetylogin
Moze i jestem palantem? Nie wiem. Nie potrafie wytłumaczyc skad taka fantazja. Nie chciał bym tak zyc na codzien ale spróbowac, dyskretnie , za zamknietymi drzwiami. Poczuć sie własnie gorszy, ponizony zupełni uległy on Pani. "ustawiony w szeregu" Ale przez kobiete której tez by to w jakis sposób dawało satysfakcję.

Gość gość
co ci ludzie maja w głowach, dobrze ze ja jestem normalny

Gość gość
Duzo facetów podniecaja dominujace kobiety nie jests wyjatkowy. Ale fakt ze zazwyczaj to fantazjuja o czym takim jak na filmach czyli zwykłe ******ie tylko z elementami dominacji. Tak na prawde uległy to nie jest zaden z nich

Gość gość
idź na topiki zboczeńców, tam znajdziesz bratnie dusze :D

Gość gość
to znaczy gdzie?

Gość zajetylogin
Rozklapiochy co za debilne określenie. Starsze to znaczy starsze wiekowo niz ja 24 lata. Dojrzałe zadbane kobiety a nie roz... czy jak to nazwałes pajacu

Gość gość
ja podobalam sie mlodszym

Gość gość
w jakim wieku szukasz?

Gość gość
Jakieś Panie powyżej 30 z wielkopolski?

Gość gośćona45
caly tabun z tej wielkopolski a teraz powaznie wy tego naprawde nie czujecie chlopcy? jestescie durni, myslicie k*****m pewnie moze jednemu na tysiac sie trafi idiotka polujacaz na mlodego ale nie macie szans myslcie nie chwalcie sie k***sikiem bo wysiadacie po 30 sekundach wiecej w deklu mniej w chujku serio malenstwa

Gość gość
akurat wierze że to napisała kobieta odpuść sobie Smof gruby zwyrolu