Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmoranocna

Dotykanie śpiącej

Polecane posty

Gość zmoranocna

Czsęsto mam wrażenie, że jestem dotykana przez sen. Czuje jakieś ruchy w pochwie i na wargach sromowych. Rano mam białe plamy na majtkach. Mam bardzo mocny sen i notorycznie zasypiam do szkoły nie słysząc budzika. Gdy byłam mała często miałam koszmary, krzyczałam przez sen ale nie mogłam się wybudzić. Nawet jak byłam mała rodzice zabrali mnie do jakiegoś znachora i piłam jakieś zioła. Takie uczucie mam od jakiś 2 lat. Przeglądając to forum przeczytałam nawet, że niektóre pary uprawiają seks gdy kobieta śpi. Bardzo mnie to przeraziło ponieważ mieszka z nami młodszy brat, który doskonale zna mój problem i często budzę się dopiero na podłodzę jak ściągnie mnie z łóżka. Jeszcze do niedawna robił mi dowc**y jak spałam typu malowanie twarzy mazakiem etc. To może źle, że podejrzewam rodzonego brata ale to uczucie wydaje się takie prawdziawe jak w rzeczywistości. Teraz braciszek wytósł i może mieć głupie pomysły. Czytałam też o masturbacji małych dzieci przez sen ale niestety nie jestem małą dziewczynką. Wydaje mi się, że to nie jest sen, bo często mam jak wspomniałam plamy na bieliznie, niedbale podciągnięte majtki, czy wypuszczoną góre od piżamy. Planuje odłożyc pieniądze i kupić taką małą kamerke szpiegowską ale póki co chciałabym się dowiedzieć co o tym myślicie? Może wiele dziewczyn tak ma i to rzeczywiście mi się sni. Pomocy!

Gość gość
Znajdz sobie zajecie bo ci sie we łbie przewraca kretynko zboczona niewy/j/eb//a/na//////