Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćeee

jak uchronic sie przed podejrzeniem o plagiat!

Polecane posty

Gość gośćeee

pisze prace mgr, na wzor innej , bede pisac po swojemu, tamta mam jako wzor, bede miec swoja osoba badana chociaz przypadek jest podobny do tego w tamtej pracy mgr, jak uchronic sie przed plagiatem?bo tytuł i temat jest taki sam jak tej ktora mam od kogos. jak działa ten program antyplagiatowy

Gość gość
jak to zrobic po zmieniac sens zdan/.>??

Gość gość
a nie łatwiej pisać o czymś innym? Zawsze mnie to dziwiło, przepisywanie zdań, zmienianie ich szyku - toż to trudniejsze niż napisanie czegoś po swojemu, od początku. Jak się wczujesz w temat to naprawdę idzie z górki, sprawia przyjemność. Mało tego - na końcu wiesz, że napisałaś coś swojego. Ja nie bałam się o plagiat bo nawet we fragmentach które były oparte na książkach i innych materiałach przepisywałam przecież tylko to co pasowało mi do kontekstu, więc chcąc nie chcąc przeplatało się to z własnymi przemyśleniami.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Najlepiej jak bazuje się na swoim pomyśle, przy pisaniu pracy. Korzystając z napisanej przez kogoś pracy warto sprawdzić czy nie została ona ściągnięta z internetu Aby uniknąć duplikowania treści warto skorzystać z programu http://copyact.com/ Pozwala on w wersji darmowej na sprawdzenie treści jak i zawartych w pracy obrazów. Wówczas możemy cieszyć się swoimi postępami i mieć spokojną głowę.

Gość gość
Najlepiej zostaw w spokoju tę pracę i pisz po swojemu, bo nie ma znaczenia szyk zdania itp. Sprawdzają procentowo ile się pokrywa,.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość

Gość gość
Te, poprawa plagiatu, w święto narodowe robisz? :P

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl