Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MiimiMama

Druga kreska bardzo slaba,drugi test negatywny niewiem co myslec

Polecane posty

witam wszystkich zwracam sie z prosba o wasze opinie w mojej sprawie bo niewiem co myslec.zaczne od tego ze zyje w UK i jakie kolwiek badania krwi nie wchodza w gre niestety, nie praktykuja tutaj takiej metody potwierdzania ciazy. wczoraj z rana siegnelam po test check & go ktory przywiozlam z PL. i wyszla jedna kreska wiadomo kontrolna mocna a druga bardzo blada ledwo widoczna.. ale byla nie tylko ja to potwierdzilam...bardzo sie ucieszylam... postanowilam to potwierdzic dnia nastepnego rano tylko testem kupionym w Uk wiem ze testy maja rozne czulosci nie mniej jednak przy zakupie sprawdzilam to i czulosc testow jest taka sama z tym ze angieski byl elektroniczny i nie bylam w stanie porownac odcieni obu testwo poprostu wyskoczyl napis "not pregnant" . niewiem co myslec.. moje plodne dni zaczely sie od 1 stycznia. co o tym sadzicie z wlasnego doswiadczenia?oczywiscie po poludniu test byl negatywny..czyzby pierwszy z rana byl falszywie pozytywny?za kilka dni bede miala robiony rezonans magnetyczny dlatego tak bardzo zalezy mi na waszych opiniach. z góry dziekuje za odpowiedzi :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować