Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polsko angielskie wesele

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z was jest w podobnej sytuacji? Ja wychodze za maz za 1.5 roku i staram sie juz rozgladac za salami, restauracjami i zespolami muzycznymi. Nie jest to proste gdyz moj przyszly maz zieciowie oraz ich rodzina jest z Anglii i slowa po polsku nie rozumieja. Z tej wlasnie racji chccialam zasiegnac waszych porad. Ktos robil juz takie wesele ? Czy bylo ciezko ? Czy musieliscie zaplacic majatek za zespol spiewajacy i moiacy w dwoch jezykach? No i czy nie zaaczynam z tymi przygotowaniami za pozno ? z gory dzieki za wszelka pomoc

Gość gość
Wszystko sie da zalatwic, spokojnie :) Mam takie wesele za soba. A nie myslalas o wzieciu DJ-a? W Anglii to bardziej popularne niz zespoly. poza ty, malo ktory zespol nie bedzie kaleczyc angielskich piosenek, a powiedziec kilka slow to dla wiekszosci nie problem. Warto uderzyc w wieksze ,miasto niedaleko, tak jak ja to zrobilam, mieszkam pod Poznaniem i wszystkich zleceniodawcow mialam wlasnie z Poznania.

Gość chcialabym jeszcze raz
Rozumiem, ze wesele w PL? Wiekszosc spraw zalatwila moja mama, ktora byla na miejscu. Wszystko co sie dalo zalatwialam przez maila/telefon. Nie wiedzialam co robic z suknia, ale zdecydowalam sie ja uszyc w PL, chyba 2 czy 3 wizyty i byla gotowa. DJ-wodzirej ktory mowil rowniez po angielsku, nawet niemiecku, nie zdarl ze mnie kasy, byl zadowolony, ze bedzie mogl sie pochwalic wiekszym doswiadczeniem (i tak byl bardzo popularny w moich stronach). Nie mielismy wielu Anglikow na weselu wiec slub byl po polsku, tlumaczylam mezowi w miedzy czasie, zreszta i tak wiedzial mniej wiecej co sie dzieje, jego przysiega po angielsku (ksiadz sie nauczyl). Na sali weselnej nie mowili po angielsku ale nie bylo problemu, bo praktycznie nie ma z obsluga za wielkiego kontaktu. Nasz fotograf jak sie niestety okazalo srednio jednak po angielsku mowil i rozumial, wiec na poczatku zamiast mojemu mezowi, to swiadkowi robil wiecej zdjec - tego zaluje. Ogolnie wydaje mi sie, ze najwaznijeszy jest dj/zespol, tak aby wszyscy dobrze sie bawili i rozumieli o co chodzi. Powodzenia :)

Wraz z mężem prowadzimy imprezy jako wodzireje. Jestem w stanie poprowadzić zabawy oraz tańce integracyjne również w języku angielskim jeśli zajdzie taka potrzeba. Specjalizujemy się w imprezach bezalkoholowych i umiemy rozruszać każde towarzystwo. Zapewniamy również możliwość poprowadzenia zabaw, w których będą mogły uczestniczyć także dzieci, które jak wiadomo również chcą się dobrze bawić. Jesteśmy z Poznania. Proszę o kontakt Anna (508699530) aniutka.n(malpka)gmail.com

Gość sempe i goscinny
bylem na jednym a teraz jestem w zalobie wiec nie chadzam po weselach

Gość gość
mielismy dwujezycznego DJa, mozna znaleźć, poza tym na pewno beda ludzie mowiacy i po polskui ang, mozna dac im mikrofon, niech tlumacza, co wazniejsze.