Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati8787

Jak to jest z tym noclegiem?

Polecane posty

Gość Pati8787

Hey! Wesele nie ma być duże max80osob czy się uzbiera zobaczymy, planujemy wesele w moim rodzinnym mieście bardzo bym chciała zachować ta tradycje, ale wtedy praktycznie wszystkim obowiązkowo nocleg, tak się jednak zastanawiam czy może nie robić w trójmieście w którym mieszkamy i jest prawie cała rodzina narzeczonego, ale od razu zaświeciła mi się lampka czy i tak nie powinniśmy wynająć wszystkim jednego noclegu ponieważ nie będziemy robić w centrum tylko bliżej natury, wiec dojechać trzeba będzie, a przecież nie chcemy aby ktoś nie pił bo prowadzi /następnego dnia chcemy poprawiny/ jak rozwiązać kwestie noclegu?

Gość gość
zależy czy masz tyle pieniędzy, bo jednak budżet znacznie podskoczy. Już było dużo dyskusji na ten temat. Ja osobiście nie organizowałam noclegu, jeśli ktoś sobie życzył to dawałam namiary i załatwiałam zniżki. Byłam na kilku weselach "wyjazdowych", na żadnym młodzi nie płacili za nocleg. Na jednym był nocleg dla przyjezdnych (ja akurat mieszkałam w mieście gdzie było wesele), ale to kosztem poprawin - zapłacili za nocleg, ale nie było poprawin. Moim zdaniem, jeśli robisz wesele w miejscowości gdzie wszyscy mieszkają, to wynajmij busa, żeby ich rozwiózł po imprezie.