Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

srodek na potliwość

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakiś skuteczny preparat na pocenie się pach i stóp? Większość antyperspirantów jest na pachy, ale nie pomagają już na stopy. Mieliście do czynienia z czymś takim co by działało na te dwa miejsca jednocześnie? proszę o pomoc

Gość gość
Pocenie to nie choroba. To naturalny mechanizm oczyszczania węzłów chłonnych, które z kolei zbierają zanieczyszczenia z krwi. Jeżeli przestaniesz się pocić, to umrzesz na sepsę.

Gość gość
Wiem, że to nie choroba, ale jak ktoś się poci więcej od innych, to jest to bardzo uciążliwe. Najgorsze są te plamy i przykry zapach. I nie ma on nic wspólnego z brakiem higieny. Mogę wszystkich zapewnić. Umyjesz się a i tak po paru godzinach intensywnego pocenia czuć przykry zapach.

Gość Safana
Moja ciocia i siostra miała to samo. Pocenie się bardziej niż przeciętny człowiek jest mega uciążliwe, żadne preparaty z apteki nie działają, to wszystko chemia! Jeśli na prawdę zależy Ci żeby skończyć z tym nieprzyjemnym zapachem i nadmiernym poceniem należy oczyścić organizm. Tzn. ODKWASIĆ. Kup sobie w aptece paski na sprawdzenie zakwaszenia organizmu, kilka złotych kosztują. Sprawdź co wyjdzie. Nie stosuj antyperspirantów z ALUMINIUM bo to pogarsza problem...:( Polecam odkwasić organizm i stosować antyperspirant z aloesem bądź srebrem :) Trochę to kosztuję, ale może i Tobie pomoże :) Ps. Nie kupuj w aptece TABLETEK na odkwaszenie. To sama chemia która pogłębia problem. Można znaleźć dobrego zielarza który da Ci CZYSTEK, sprawdź by nie była to sama ususzona łodyga (nie ma żadnego działania), muszą być same listki. Ewentualnie odezwij się to polecę naturalny który siostra pije ;)

Gość gość
etiaxil i podobne blokery, kilka na rynku jest, w różnych cenach