Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucky91

abc

Polecane posty

Gość gość
Uszyj sobie, salony raczej odpadają, bo są skierowane do wymiarowej klinenteli, nie odbieraj zlośliwie, bo pracowałam w takim salonie.Powyżej rozmiaru 46 nie ma zachowanych proporacji, mało osób tyle równomiernie, albo kobiety jaką brzuchy jak jabłka i wielkie piersi, albo tyłki jak u konia, dlatego bardzo trudno dopasować taką suknię z oferty.Przy rozmiarze 26,38 ewentualnie nei gra w biuście i moze lekko w biodrach, ale takie anomalnie sylwetki nie występują.

Gość gość
szukaj salonu dla puszystych, typowe salony odpadają jak ktoś wyżej napisał.

Gość gość
Świdwin salon Agnes ul.3 marca 26

Gość gość
w normalnym salonie mozesz kupic - oni i tak szyja wedlug rozmiarow, a nie z typowej rozmiarowki. chodzi o to, ze nie dadza zadnej do przymierzenia bo sie nie zmiescisz, ewentualnie mozesz do sylwetki przylozyc

Gość gość
szczerze to wstydziłabym się iść do ślubu mając taki rozmiar, gdzie ty znalazłaś kogoś komu się spodobałaś? na pewno ślub był planowany nie od wczoraj, więc miałaś czas by schudnąć przynajmniej do rozmiaru 42 44.

jak widzisz można się podobać komuś i w takim rozmiarze. nie prosiłam o złośliwe komentarze tylko o pomoc.

Gość gość
taaaa a swistak siedzi i zawija... nie zazdroszcze ani slubu ani tuszy. mniej żryć swinie!

Gość gość
pudlo dla pudla,knur do knura ciagnie. sasiedzi pozdrawiaja. bedziemy czekac z twymi ulubionymi chipsami przed domem w dniu slubu bys nas rozpoznala knurzyco. modl sie bardziej by on tez sie stawil bo ostatnio podejrzanie cos malo czasu razem spedzacie,ciekawe czemu hahahaha ;)

Gość gość
autorko - ignoruj złośliwe komentarze, jak ktoś napisał - możesz wybrać sobie model i potem mieć go dopasowanego do swojej sylwetki :)

Gość gość
tragedia,że młode dziewczyny noszą takie rozmiary, moja koleżanka też miała rozmiar 48, przez swoją tuszę w ciąze nie mogła zajść , a jak już zaszła to lekarz nie mógł jej usg zrobić bo powiedział ,że i tak przez ten tłuszcz nie zobaczy zarodka. W 9 tyg poroniła i też przez otyłość

na mnie te komentarze złośliwe nie robią żadnego wrażenia. Wiem, że te poszukiwania wymarzonej sukni będą ciężkie no ale trzeba przez to przejść :)

Gość gość
Lucky91 nie zwracaj uwagi na te opryskliwe komentarze. z doświadczenia wiem ze osoby ktore sa grubsze sa naprawde fajnymi osobami. sama mam kolezanke ktora jest grubsza i nie zamienilabym jej na inna. tak jak juz przeczytalas. jedynie nei przymierzysz tych sukni w salonach ale maja szycie na miare bez problemu znajdziesz taka zeby ci odpowiadala

Gość gość
poszukiwania idealnej sukni zawsze są ciężkie, niezależnie od rozmiaru :)