Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zaniepokojona23532

antykoncepcja,amizepin,plamieniad

Polecane posty

Gość zaniepokojona23532

Witam, Mój temat odnosi się do tabletek antykoncepcyjnych i zażywania w tym czasie innych leków,takich jak amizepin i baclofen. Dostałam je od lekarza,ponieważ mam problem z kręgosłupem. Zaczęłam brać amizepin w 15 dniu stosowania tabl.anty po czym okres miałam dostać 26 grudnia a dostałam 23,za tydzień lekarz ogólny dołączył mi baclofen. Wszystko było ok...myślałam,że okres przyspieszył mi się z powodu zapalenia zatok,które przeszłam na początku grudnia i stosowania antybiotyku. Mianowicie sytuacja obrała inny obrót i wczoraj dostałam plamienia,dodam iż jest to 15 dzień brania pigułki..trochę się wystraszyłam. Dziś plamienie pojawiło się również a do planowanego krwawienia z odstawienia powinno dojść 30 stycznia. Dodam iż anty biorę już dwa lata i teraz od lutego mam zmiane na inne. Do tego mam taki wzdęty duży brzuch. Zabezpieczałam się dodatkowo bo wiem,że leki te obniżają działanie,lecz wiadomo mogło się przytrafić się również bez dodatkowego zabezpieczenia po antybiotyku. Mam mętlik w głowie. Czy któraś z Was miała taką sytuację? Proszę o wypowiedzi! Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować