Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katar u dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, wczoraj rano syn miał żółto-zielony katar. Po oczyszczeniu noska wodą morską, miał bardzo duży katar przezroczysty. Zasnął o godzinie 18 do 8 rano ( bez gorączki, żadnych objawów grypy itp.) i rano też miał katar żółto-zielony.. Czy iść do pediatry, czy lepiej od razu do laryngologa. Dziecko ma 5 lat.

Gość gość
to jest TYLKO katar

Gość gość
Z katarem do lekarza chce od razu lecieć :D

Gość gość
Tak, jeśli dziecko się zachowuje inaczej ( dużo spi, dodatkowo ma cały czas katar). Boje się puscic go do przedszkola - ze względu, na to, że ma podejrzenie astmy oskrzelowej.

Gość gość
jesli widzisz różnicę w zachowaniu dziecka, ciężki oddech itp, to idź,. ja bym poszła do lekarza tego typu - http://www.medis.pl/laryngologia.html czyli laryngologa po prostu. Myslę,że lepiej oceni, co dziecku dolega i jak leczyć.

Gość gosc

Do różnych rodzajów lekarstw jest przystosowany mój Novama Familino Pro. Uniwersalny inhalator z irygatorem w zestawie także można podziałać bardzo kompleksowo jeśli chodzi o leczenie :) Oczyszcza nos i zatoki, inhaluje górne i dolne drogi oddechowe, wszystko działa zgodnie z instrukcją.

Gość sara

Ja będę  namawiała na Simple zwłaszcza jeśli to ma być urządzenie które będzie regularnie przenoszone albo przewożone. Nie waży dużo, nawet po rozstawieniu nie zajmie dużo miejsca, maseczki są dla dorosłych i dla dzieci, obie dobrze „docięte” nie uwierają w policzki, ale z drugiej strony trzymają się szczelnie przy twarzy.