Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce mi dać na cycki a jak nie chce silikonów

Polecane posty

Gość gość
właśnie oglądałam na pudelku miley cyrus... jestem załamana, wygląda na to, że ona ma jednak większy biust ode mnie (zdjęcie bokiem). Moje wyglądają tak jak jej czyli strasznie :( a jednak nawet ona ma większe... posiadaczka najbrzydszych małych cycków w szowbiznesie... Panna Nikt

Gość gość
co ty pierniczysz Miley wcale nie ma takich malych cycków, tez wlasnie ogladam te zdjecia. Ma proporcjonalne do swojej i tak bardzo filigranowej figury.

Gość gość
no to ja mam mniejsze... a kształt podobny, wszyscy wiedzą że ona jest brzydka i przez ten biust wygląda jak z Oświęcimia

Gość gość
też mam mniejsze od Miley i co z tego ? Swojemu facetowi się podobam. Zdanie innych mnie nie interesuje. Wylecz się z kompleksów dziewczyno, nie żyj nimi, jak ktoś ci dogada na temat cycków nie bądź dłużna, też dogadaj, a życie będzie piękniejsze ! Miałam takiego kolesia w liceum co wytykał mi, że jestem płaska to ja wtedy do niego "że mi bozia cycków poskąpiła ale mu wzrostu też nie dała, oj nie dała" i od razu pokorniał cwaniaczek. Każdemu można coś wytknąć.

Gość gość
Jeżeli się kogoś kocha to chce się dla niego jak najlepiej. Skoro Twój facet chce cię narażać na ryzykowną operację bo on lubi duże cycki to chyba nie masz wątpliwości, że jesteś dla niego tylko przedmiotem do zaspakajania seksualnego a nie kobietą, którą kocha. Facet, który by cie naprawdę kochał młotkiem by ci wybijał taki pomysł (zakładając, że sama byś na to wpadła).