Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cynik wieczorową porą

Polecane posty

Gość gość

wie ktoś kim jest?

Gość
Czym zwróciłem Twoją uwagę gościu? łechtasz moje ego takim tematem ;-)

Gość gość
wie ale nie powie, ha, ha, ha ale jazda , doczekales sie znow tematu. Zostawic Cie Lisie na 5 minut - a ja myslalam, ze jestes bardziej przebieglym Liskiem ;)

Gość gość
Ja niestety nie wiem 😭 A też się zastanawiam :classic_cool:Cześć, Cynik (to kiedy wieczorek? ;) ) 🖐️

Gość
W walentynki, wtedy będę wiedział że przyjdą na niego tylko te fanki, które nie mają facetów, albo mają takich, którzy nie będą konkurencją ;-)

Gość gość
Cyniku, zamysł godny Salomona :classic_cool:

Gość gość
Synek z tą konkurencją różnie bywa czasami nie wiesz kiedy a już wąchasz kwiatki od spodu ;)

Gość gość
czytałam Twoje odpowiedzi do tematów, są "inne" od pozostałych ! powiesz Kim jesteś ? tak z nikim nie będziesz powiązany :D

Gość gość
"Cynik wieczorową porą" gdy za oknem księżyc świeci, mrok spowija okolicę, kiedy leżysz pod kołderką i już czujesz, że masz chcicę, jest ktoś taki- ktoś kto chce właśnie dziś odwiedzić cię. miły, starszy, siwy pan z wielką pałą przyjdzie sam i dostaniesz tak jak chcesz: w cipkę, w usta, w pupę też:-)

Gość
Kim jestem? To bardzo trudne pytanie. Większość ludzi nie wie kim są. Ja jestem nieśmiałym chłopakiem, który lubi tu spędzić czas pisząc dyrdymały, drażniąc niebezpieczne zwierzęta i denerwując się głupotą ludzi. ;-) gość dziś super :D

Gość gość
Cyniku natychasz mnie, polecam się na przyszłość:-)

Gość
cześć tajemniczy gościu z 17:17, nie miałaś pracować przypadkiem? :P cześć Tabasko, CiZia ;-) gość dziś wilku, podobno nie piszesz niezalogowany ;-) Autorko tematu, myślałem że jesteś trollem, już wyostrzyłem język w oczekiwaniu słownej przepychanki, ale widzę że na darmo :-( Ostatnio dziewczyny Wadery zgarniają całą zabawę :P

CiZ :) Cyniku, no wiesz, jak chcesz to mogę Ci gdzieś tam dosolić (pieprzenie jest takie oczywiste) ;) Ja Cię po charakterze pisma rozpoznam :P

Żebyś za słodko nie miał i trochę mi tego sarkazmu brak. Wolę jak się przepychasz niż słodzisz ;)

Gość gość
nie jestem Trollem, myślę że mogę być dosyć miłą osobą :D ale Ty ???

Gość gość
CIZia, kopę lat ;) :D 🌻 😘 :P 🖐️Tabasko :) 🖐️Uprzejmości dopełnione :classic_cool:

Gość gość
a Cześć :D

Gość gość
Cyniczku, pracuje, uzupelniam dane do Twojej teczki- wiesz jaka to ciezka praca? ;)

Gość
"Dziewczyny Wadery" jest dwuznaczne? W takim razie to moje pierwsze przypadkowo dwuznaczne stwierdzenie na tym forum, wszystkie inne dwuznaczności były jak najbardziej zamierzone. ;-) Tabasko, sól i pieprz ile chcesz, przyda mi się zawsze ktoś do trzymania mojego ego pod kontrolą :P gość dziś moja teczka? może powymieniaj się z innymi dziewczynami, bo nie jesteś pierwsza pewnie, która taką ma :P Po co drugi raz wykonywać tą samą pracę? :P

Gość gość
no moja teczka jest bardzo cienka (narazie) wiec musze pogadac z dziewczynami faktycznie, nie bede sie przemeczac w pracy ;)

Cyniku, pozostaje mi gryzienie się w palce, bo boję się Twojej rzeszy obrońców (płc***ięknej). :P Noooo może czasem.. gdzieś tam.. ;) Miłe Panie. . CiZ, Midsummer.. orange :)

Gość gość
to co Cyniku wieczorową porą, dowiem się czegoś o Tobie ? źle że nie piszę z avatarem, i ktoś mnie trolluje :(

Gość gość
To ja druga orange (ta od teczki), sorry jak myslalas, ze Cie trolluje, absolutnie nie, widzisz, takie jazdy wychodza jak cos jest nie dopowiedzianego/niedopisanego a druga strona odbiera to zupelnie inaczej. Jeszcze raz sorry i nie mialam takiego zamiaru, naprawde znikam do pracy pozdrowienia dla wszystkich.

Gość gość
CiZ i zadowalasz się... teczką Cynika?:-P;-)

Gość
Napisałem co mogłem napisać, na publicznym forum wolę nie ujawniać za dużo szczegółów o sobie, może jeszcze napiszę że jestem wolny, o ten szczegół Ci chodziło? ;-) I jeszcze dodam że lubię wchodzić po schodach co dwa stopnie. Teraz już wiesz o mnie wszystko.