Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cynik wieczorową porą

Polecane posty

Gość gość
Cuddy to Ty nic nie wiesz?! Jesteście małżeństwem, adoptowaliście CiZię i wzięliście wilka ze schroniska:-) sto lat młodej parze!

Gość gość
S**t wypaplałam:O

Gość gość
Cynik nie udawaj, ciągle ze soba piszecie, na wielu tematach, gdzie Ty jesteś tam Cuddy sie zaraz pojawia. Bierz dziewczynę na priv. Na co jeszcze czekasz? i zmniejszcie już frekwencję forum:)

Gość gość
Nie doceniasz Cynika gościu.

Gość gość
CiZiu mogę jeszcze zdradzić, że już wkrótce będziesz miała siostrę bliźniaczkę, z nieprawego łoża ale nie patrz na to,kochaj jak swoją:-)

Gość gość
Gościu, za późno z tą przepowiednią, CiZia już ma siostrę bliźniaczkę (co do łoża nie jestem pewna)... ;)

Gość gość
I scenariusz do poprawki:O dobra, zrobimy tak: Cizia udaje, że ma amnezję, bo nie chce ślubu z napalonym żołnierzem, Eve- Ty wracasz z pielgrzymki do Las Vegas i zastajesz Muszkę w objęciach... rozpaczy, po czym padacie sobie w ramiona. W tym czasie Cynik obiera marchew i do kuchni wchodzi dr Cuddy... W następnym odcinku dowiemy się, kto jest ojcem Smofa:-)

Gość gość
W następnym odcinku dowiemy się, kto jest ojcem Smofausmiech.gif x To kto jest w końcu jego ojcem, ty ?

Gość
Co ja widzę! CiZia moją córką? Ale adoptowaną na szczęście, więc CiZiu wiesz... jeszcze nic straconego ;-) Ojcem Smofa jest wilk, to jedyne wytłumaczenie tego jak mu się udało przekabacić go na mailu. Napisał mu Smof I'am your father... po czym Smof zniknął na parę dni z forum po tym jak rozwalił monitor po przeczytaniu tej wiadomości. Dr Cuddy próbuje mnie wziąć od tyłu bez pytania o zgodę i nie wiem czy mam tutaj coś do powiedzenia. ;-)

Gość gość
Nie Cyniku, trzymajmy się scenariusza;-) ponieważ serial będzie obfitował w niespodziewane zwroty akcji, na walentynki wyemitujemy odcinek specjalny, gdzie wszystkie panie będą miały owulację, a Ty będziesz obierał w kuchni marchew. W sumie jak tak patrzę... Twoja rola polega wyłącznie na obieraniu marchwi w kuchni, w końcu każdego obsadzamy po warunkach;-):-D

Gość gość
pośpieszcie się, bo mnie tu starość dopadnie :(

Gość Najszybszy w mieście
a ja mogę zagrać w tym serialu, bo mam ostatnio straszne parci na szkło😴

Gość gość
może Ty, rozruszasz towarzystwo... zaczęli a nie kończą :(

Gość gość
Naj do obsadzenia jest rola szofera, który z zemsty za to, że wyrzucili go z Salezjanek krąży nocą po mieście i urywa lusterka tirom. Bierzesz? Zaznaczam, nie licz na gażę i kejtering, co ugrasz, to Twoje.

Gość Najszybszy w mieście
a nie ma roli drzewa, albo komody? bo to najlepiej gram

Gość
No właśnie, ta część umowy nieprzewidująca honorarium mi się nie podoba w tym serialu. Jeśli mam w nim uczestniczyć za darmo to wolę sam pisać fabułę. Bez obrazy pomarańczko, Ty na pewno też masz mnóstwo ciekawych pomysłów ;-) Ale na moje grzeczne siedzenie w kuchni przy marchewce raczej nie licz ;-)

Gość gość
Jest, ale nie wiem, czy podołasz... W jednej ze scen Cuddy bierze Cynika od tyłu bez pytania o zgodę właśnie na komodzie w przedpokoju, reflektujesz?

Gość gość
dywanika

Gość gość
Cyniku dostaniesz honorarium w naturze, zresztą, mógłbyś się poświęcić dla sztuki

Gość
Obiecanki cacanki, chcę to mieć na piśmie :P

Gość gość
Proszę bardzo: Panie Cyniku, dostanie pan honorarium w naturze, w wysokości proporcjonalnej do wydajności na planie.:-P

Gość gość
CiZiu, był tu taki poszukujący romantyczny wojak, widziałam na własne oczy, jak bumcykcyk. No słowo daję, że był.

Gość
I do kogo miałbym się zgłosić po odbiór honorarium? Dobry wieczór córeczko. Byłaś dzisiaj grzeczna?

Gość gość
Jakoś to ogramy... Ok, wojak musiał wyjechać na tajną misję do Częstochowy, w służbie jej królewskiej mości Wadery. Ale wróci. Ranny, okaleczony i bez górnej jedynki. To ostatecznie wytrąci Cię z równowagi.

Gość gość
Jeszcze nic nie zagrał, a już gwiazdorzy. Te dzisiejsze celebryty...

Gość
Prawie? Chodź tu na kolana wyspowiadać się ze swoich grzeszków tatusiowi... ;-) Może dzisiaj lanie nie będzie potrzebne ;-)