Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staraczki na 2015!

Polecane posty

Gość gość

Witam was. Czy w poprzednim wątku wyświetlają wam się odpowiedzi? Bo ja ich niestety nie widzę :/

Gość gość
KAFETERIA się zesrala brzydko mówiąc :p

już chyba nie naprawią, dużo wątków zakłada się na nowo. Ja w ogóle nie wiem czy należałam do tego bo takich podobnych było kilka :)

Oby!!!! Bo człowiek chce pogadać, dowiedzieć sie co u dziewczyn, a tu co lipa;)

Też własnie widziałam ze mnostwo dublujących sie tematów powstało tylko czy wszystkie dziewczyny sie odnajdą:O

No ja chciałam sprobować czy sie odblokuje ale dupa nic nie wyszło:(

Gość ulica31
Witam dziewczyny. Moge dolaczyc do grona staraczek? Kilka slow o mnie - za mna pierwszy cylk intensywnych staran :) Ostatia @ 20.12 zaraz po odstawieniu spirali niehormonalnej, cykle przewaznie 27-28 dni z wyjatkiem ostatniego bardzo krotkiego bo tylko 25. troche bola mnie piersi (tak powyzej brodawek), jestem zmeczona na maksa i od wczoraj mam niewielkie plamienie. temperatura nie nizsza niz 37.2. @ powiina pojawic sie pomiedzy 14 a 17. Czy moge byc w ciazy? Niestety nie moge zrobic testu z krwi bo nie mieszkam w Polsce :/

witaj ulica, myśle że powinnaś poczekać do @ i jak sie nie pojawi to zrobić test gdyż nie jesteśmy w stanie określić czy ciąża jest. Ja sama czekam na @ bo też niby coś czuje niby nie i sama nie wiem więc muszę wytrzymać jeszcze te 8 dni i wtedy sie wyjaśni

Hej! tak sobie chodzem po kafeterii i patrze a tu nowy wątek:)chyba z tamtego faktycznie nic juz nie bedzie:/ tylko trzeba jakos dac znać pozostałym dziewczynom, że tu jesteśmy:)

Gość Ulica31
Anka_32 dziekuje za odpowiedz. Te czekanie wydaje sie byc wiecznoscia :( poczekam do 17 i zobaczymy...

Ulica skoro nie możesz zrobić testu z krwi to zrób zwykły płytkowy :)skoro @ masz juz dziś to spokojnie możesz robic test. I musisz uzbroic się w cierpliwość, wiem, że łatwo się mówi ale kazda z nas przez to przechodzi.

Gość Ulica31
Kate4- co do @ to nie wiem kiedy dokladnie owinnam sie jej spodziewac gdyz ostatni cykl mi sie rozlegulowal (cos pomiedzy13-17). Postaram sie poczekac do soboty i zobaczy :)

Gość pap86
Wracajcie na stary watek bo tak sakakac to bez sensu.w koncu sie znudzimy i odejdziemy :( byly tam male problemy ale juz dziala.