Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o mężczyznach w jednym obrazku!

Polecane posty

Gość gość
haha, coś w tym jest :D

Gość gość
ale gunwo

Gość gość
Pod spodem powinno się dodać rysunki, jak podchodzi tępy przystojniak i mówi:" elo mała, idziemy się ****ać" a ona wstaje idzie za nim i daje mu doopy, a potem on wychodzi i mówi: "każda kobieta to k*rwa i szmata j*bana". Tak to zazwyczaj wygląda, jak robić historię to do końca.

Gość gość
niestety mam za stare oprogramowanie i link mi nie wchodzi acz jakby ktos mial marzenie to fundacja budzik chetnie pomoze :classic_cool:

Gość gość
wiadomo, że będziecie to wyzywać, za prawdę każdy się obraża. Jesteście tak tępi, że wszyscy myślicie, że jesteście mili i super, a tak naprawdę połowa z was to posługujące się stereotypami glupki, które pod otoczką 'miłych facetów' są gorsi od tych podrywaczy, którzy są przynajmniej czasami szczerzy w tym co robią :D

Gość gość
ten obrazek stworzył facet. a ten facet na końcu nie mówi tak do tej kobiety, tylko ogólnie, chodzi o pewien schemat :D nie łapiecie?

Gość gość
beka

Gość gość
taaak zgadzam sie z tym, faceci ciagle na sile musza udowadniac "jacy to oni sa mili", ze kobiety nie lubia milych facetow jak oni, wola bad boyow i *****czy. Jak dla mnie bycie milym to podstawa, ale ja to rozumiem inaczej, mily facet nie uwaza kobiete za dziwke po tym jak sie z nia przespal, nie bluzga na wszystkie kobiety jak jakas go odrzuci. Ci "mili goscie" wcale nie sa tacy mili, tylko oni tak uwazaja.

Gość gość
No właśnie, miłym się ma być samym z siebie, to pochodzi z wnętrza. Mam kolegę, ale takiego naprawdę do rany przyłoż, i ma problem z kobietami, ale jemu mogę współczuć bo jest szczerym człowiekiem i fajnym, tolerancyjnym i nie oceniającym ludzi schematycznie, a nie "pseudomiłym".

Gość gość
to nie jest prawda o mężczyznach, tylko o pewnym typie osób odrzuconych, bo ten sam schemat dotyczy kobiet

Gość gość
ale to nie kobiety zakładają na kafeterii milion wątków o tym, że nie dziewice to d****** albo że takie kobiety są 'zużyte', i różne elaboraty.. u facetów frustracja idzie jednak dalej niż u kobiet i osiąga wręcz żenujący poziom

Gość gość
kiedy ostatio czytałaś wpis jakiejś dziewczyny, że ona taka spokojna i miła, a faceci latają za d******i? piszą je co najwyżej w formie 'faceci wolą pewniejsze siebie' 'faceci wola głośne' za to wpisów o tym, że on taki miły i fajny, a kobiety to k***y które latają za tępymi szmatławymi przystojniakami , jest bez liku

Gość gość
te wątki zakładają idioci po prostu sfrustrowani idioci, którzy w życiu nie mieli żadnej kobiety to nie są mężczyźni, którzy podchodzą do kobiet, to nie są odrzuceni, zawiedzeni, to są sfrustrowani chłopcy, bywa, że i po 30, którzy próbują się "zemścić", za swoje niepowodzenia, które być może nie są wyłącznie ich winą kafe jest też pełna idiotycznych wątków, że wszyscy mężczyźni to d****arze, chamy i tak dalej po prostu podniesione do sześcianu stereotypy życie nie jest tak jednoznaczne

Gość gość
No mnie przeraża, tu jest masa tak przekonanych o stereotypach ludzi, że to jest szok począwszy od wyglądu, przez związki i rzeczy z nimi związane po pracę. Jakby odeszli od monitorów i zobaczyli, że życie nie jest czarno białe, byłoby im prościej

Gość gość
myślę, że to nie jest tak, że oni nie żyją wśród ludzi muszą jakoś tam żyć, chodzić do szkoły, na uczelnię, do pracy do sklepu, do ciotki na imieniny oni są ograniczeni mentalnie, czasem może i nawet intelektualnie, ale przede wszystkim idą na łatwiznę postrzegania świata na zasadzie, świat jest zły, kobiety złe, mężczyźni źli, mnie się dzieje krzywda, bo wszyscy tacy źli to jest egotyzm, brak krytycyzmu wobec siebie, to jest wygodnictwo na dodatek, chodzi tu też o to, aby wylać z siebie złość, frustrację przykładów takich osób jest mnóstwo tych o stałych nickach i anonimowych oni właśnie po to, tutaj przychodzą, by użalać się nad sobą, znęcać nad innymi i wygłaszać swoje wielkie prawdy życiowe

Gość gość
Wystarczy poczytać komentarze kobiet, np pod artykułem opisującym Natalię Siwiec czy Dodę, a zaraz kobiety piszą: "a jaka to ona głupia jest", "brzydka jest", "ale pustak", "ale się zestarzała". Jakoś nie spotkałem się, żeby facec***isali pod artykułem o Johnym Depie czy Clooneyu, żeby facec***isali takie komentarze.

Gość gość
ale co ma ocena wyglądu do tego, co było pisane wyżej?.. matko.. a faceci nie krytykują tak, bo facetom 'nie wypada' komentować wyglądu innego faceta, jeszcze by go za geja uznali. Ale i tak na filmwebie często piszą 'dziwię się, że się kobietom podoba'

Gość gość
Kobiety zamilkły, chyba coś je ruszyło. Prawda boli.

Gość gość
nie posiadłeś zdolności czytania odpowiedzi czy jesteś zwyczajnym trollem?

Gość gość
Jeszcze wyzywanie faceta od brudnych, cuchnących zwierząt- argumenty kobiet na słuszną wypowiedź.

Gość gość
bo kobiety są zwykle bardziej czułe na punkcie swojego wyglądu i przez to bardziej zazdrosne o powodzenie innych kobiet, gdy to powodzenie opiera się głównie na wyglądzie

Gość gość
Ale po co to tutaj piszesz? oni i tak nie skumają.

Gość gość
Ale przecież faceci i w realu rzadko oceniają wygląd innego faceta, nie zauważyliście?

Gość gość
totalna prawda

Gość gość
Rzadko oceniamy, bo interesuje nas wygląd kobiet, nie mężczyzn. Kobiety to wiedzą, więc ich własny wygląd i innych kobiet, jest tak dla nich ważny, bo mają tego świadomość, że decyduje o powodzeniu u mężczyzn. Mężczyzna ma jednak zazwyczaj poczucie, że nie samym wyglądem przyciąga kobiety.

Gość gość
Ale nie o tym jest temat :)