Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z miejscem intymnym.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z miejscem intymnym juz bardzo długi czas mam jakiś czas potem ginie ale po ilus miesiacach wraca i tak już z 2 lata mam..Nie wiem co to moze byc.Swędzi i rankę mam a po drapaniu strasznie szczypie przy oddawaniu moczu i wtedy mam zaczerwienienie.Co w tej sytuacji robic?Tylko chyba mi pozostaje wizyta u ginekologa;(:(:(

Gość gość
ile masz lat,uprawiasz sex?

Gość gość
Tak.I mam 22lat

Gość gość
Mam problem z miejscem intymnym już bardzo długi czas mam jakiś czas potem ginie ale po iluś miesiącach wraca i tak już z 2 lata mam..Nie wiem co to może być.Swędzi i rankę mam a po drapaniu strasznie szczypie przy oddawaniu moczu i wtedy mam zaczerwienienie.Co w tej sytuacji robić?Tylko chyba mi pozostaje wizyta u ginekologa;(

Gość gość
Musisz isc ginekolog da Ci tabletki dopochwowe ja jestem w ciazy i tak mam a dbam o higiene a seks no coz nie da sie bo to bol...idz szybko do gina

Gość gość
To jak pojade to konsultacja+badanie?bardzo sie stresuje.Ale spróbuje spróbować kremu jakiegoś i jak nie pomoże to wtedy pojadę do ginekologa.

Gość gość
Krem pomoze na chwile i infekcja powroci ginekolog Ci doradzi co na to i co uzywac do higieny intymnej ja polecam szare mydlo tak lekarka mi zalecila

Gość gość
jeśli swędzi to najprawdopodobniej infekcja grzybicza ale nie na pewno. Spróbuj Clotrimazolum, ale tak czy inaczej lepiej iść do ginekologa. Jeśli się wstydzisz, wybierz kobietę. Na pewno pomoże

Gość gość
Wstydzę się strasznie tym bardziej ze ja dopiero pierwszy raz bym była u ginekologa;(:(:(.ale u mnie w okolicy nie ma ginekologa kobiete tym bardziej dobrego ginekologa.Do Poznania mam 95klocków ale chyba by było warto tam pojechac.Po opiniach widziałam na jednej stronie jest bardzo dobra JULIA MURLEWSKA z POZNANIA czy ktos już odwiedził tego ginekologa???

Gość gość
Rozkraczac sie przed facetem nie wstydzisz,ale przed ginem tak?to idz do baby skoro tak sie niby wstydzisz bo cie raczysko zezre

Gość gość
przed facetem sie rozebrac to jest stres no przestań;).przed kobietą tez ale to juz inaczej.

Gość gość
musisz się koniecznie wybrać do ginekologa, przypisze ci leki dopochwowe i wyleczysz to swędzenie, pieczenie. Nie wiedz z której części kraju jesteś ale na Podlasiu w Białymstoku jest doktor ginekolog położnik Anna Kluz Kowal http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ i pomoże ci w twoich dolegliwościach. Pamiętaj że wszystko da się wyleczyć, tylko trzeba się regularnie badać i nie unikać wizyt u lekarza.

Gość gość
Witam was.Znów mnie dopadł ból,dyskomfort,swędzenie.Już jakos 3 dzień mam troche zaczerwienione miejsce intymne na dodatek ma rankę i mnie boli dziwne takie białe leci normalnie szok co ileś miesiecy mi sie to powtarza i nie wiem co to jest.Ostatnio miałam jakoś z 3,4 miesiące temu i tak samo było:(:(bardzo wstydzę sie jechac do Ginekologa:(:(

Gość gość
Witam was.Znów mnie dopadł ból,dyskomfort,swędzenie.Już jakos 3 dzień mam troche zaczerwienione miejsce intymne na dodatek ma rankę i mnie boli dziwne takie białe leci normalnie szok co ileś miesiecy mi sie to powtarza i nie wiem co to jest.Ostatnio miałam jakoś z 3,4 miesiące temu i tak samo było:(bardzo wstydzę sie jechac do Ginekologa:(