Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Problem z miejscem intymnym.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam problem z miejscem intymnym juz bardzo d艂ugi czas mam jaki艣 czas potem ginie ale po ilus miesiacach wraca i tak ju偶 z 2 lata mam..Nie wiem co to moze byc.Sw臋dzi i rank臋 mam a po drapaniu strasznie szczypie przy oddawaniu moczu i wtedy mam zaczerwienienie.Co w tej sytuacji robic?Tylko chyba mi pozostaje wizyta u ginekologa;(:(:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ile masz lat,uprawiasz sex?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak.I mam 22lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam problem z miejscem intymnym ju偶 bardzo d艂ugi czas mam jaki艣 czas potem ginie ale po ilu艣 miesi膮cach wraca i tak ju偶 z 2 lata mam..Nie wiem co to mo偶e by膰.Sw臋dzi i rank臋 mam a po drapaniu strasznie szczypie przy oddawaniu moczu i wtedy mam zaczerwienienie.Co w tej sytuacji robi膰?Tylko chyba mi pozostaje wizyta u ginekologa;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Musisz isc ginekolog da Ci tabletki dopochwowe ja jestem w ciazy i tak mam a dbam o higiene a seks no coz nie da sie bo to bol...idz szybko do gina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jak pojade to konsultacja+badanie?bardzo sie stresuje.Ale spr贸buje spr贸bowa膰 kremu jakiego艣 i jak nie pomo偶e to wtedy pojad臋 do ginekologa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Krem pomoze na chwile i infekcja powroci ginekolog Ci doradzi co na to i co uzywac do higieny intymnej ja polecam szare mydlo tak lekarka mi zalecila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li sw臋dzi to najprawdopodobniej infekcja grzybicza ale nie na pewno. Spr贸buj Clotrimazolum, ale tak czy inaczej lepiej i艣膰 do ginekologa. Je艣li si臋 wstydzisz, wybierz kobiet臋. Na pewno pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wstydz臋 si臋 strasznie tym bardziej ze ja dopiero pierwszy raz bym by艂a u ginekologa;(:(:(.ale u mnie w okolicy nie ma ginekologa kobiete tym bardziej dobrego ginekologa.Do Poznania mam 95klock贸w ale chyba by by艂o warto tam pojechac.Po opiniach widzia艂am na jednej stronie jest bardzo dobra JULIA MURLEWSKA z POZNANIA czy ktos ju偶 odwiedzi艂 tego ginekologa???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozkraczac sie przed facetem nie wstydzisz,ale przed ginem tak?to idz do baby skoro tak sie niby wstydzisz bo cie raczysko zezre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przed facetem sie rozebrac to jest stres no przesta艅;).przed kobiet膮 tez ale to juz inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musisz si臋 koniecznie wybra膰 do ginekologa, przypisze ci leki dopochwowe i wyleczysz to sw臋dzenie, pieczenie. Nie wiedz z kt贸rej cz臋艣ci kraju jeste艣 ale na Podlasiu w Bia艂ymstoku jest doktor ginekolog po艂o偶nik Anna Kluz Kowal http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ i pomo偶e ci w twoich dolegliwo艣ciach. Pami臋taj 偶e wszystko da si臋 wyleczy膰, tylko trzeba si臋 regularnie bada膰 i nie unika膰 wizyt u lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam was.Zn贸w mnie dopad艂 b贸l,dyskomfort,sw臋dzenie.Ju偶 jakos 3 dzie艅 mam troche zaczerwienione miejsce intymne na dodatek ma rank臋 i mnie boli dziwne takie bia艂e leci normalnie szok co ile艣 miesiecy mi sie to powtarza i nie wiem co to jest.Ostatnio mia艂am jako艣 z 3,4 miesi膮ce temu i tak samo by艂o:(:(bardzo wstydz臋 sie jechac do Ginekologa:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam was.Zn贸w mnie dopad艂 b贸l,dyskomfort,sw臋dzenie.Ju偶 jakos 3 dzie艅 mam troche zaczerwienione miejsce intymne na dodatek ma rank臋 i mnie boli dziwne takie bia艂e leci normalnie szok co ile艣 miesiecy mi sie to powtarza i nie wiem co to jest.Ostatnio mia艂am jako艣 z 3,4 miesi膮ce temu i tak samo by艂o:(bardzo wstydz臋 sie jechac do Ginekologa:(

Udost臋pnij ten post