Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie łóżko dla roczniaka?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny potrzebuję porady.Moj synek ma 13mcy.Dotąd spał w łóżeczku drewnianym,ale dzis rano,dół się pod nim zarwał-cześć szczebli tych,na ktorych leży materac oderwała się i odpadła.muszę na gwałt kupic mu nowe łóżko,ale jakie??ponownie łóżeczko drewniane,czy juz takie łózko dla starszych,gdzie pół boku posiada barierkę?moj mały bardzo się rzuca w nocy,często się budzi i zwyczajnie boję się,ze mi spadnie z tego dla starszakow.

Gość gość
mi sie wydaje,ze drewniane łóżeczko jeszcze,moj do 3 lat w takim spał.

Gość gość
Normalne lozeczko kup. Ja bym mojego 16 miesiecznego synka nie polozyla do tego dla starszakow.bo rano by wstal na nim i spadl. Albo w nocy.

Gość gość
tez myślę,ze drewniane,takie dla niemowląt,ze szczeblami.tymbardziej,ze tak jak piszesz,mały spi niespokojnie

Gość gość
Ja dla swojej córeczki kupiłam na allinside.pl bardzo ładne. Kosztuje niewiele, a jakością nie ustępuję większym, bardziej znanym firmom ;) Ogólnie to jest tam dużo fajnych akcesoriów etc ;)

Gość gość
Ja znalazłam świetne łóżeczko dla swojej córeczki na allinside.pl. Bardzo ładnie wygląda, praktyczne ;) Dużo tam akcesorii i dodatków dla dzieci, więc każda mama powinna zajrzeć żeby nie przepłacać ;)

Gość gość
Grubo przesadzasz gosciu z ta reklama allinside czy co,w co drugim temacie ,natretna jestes i napewno nie zachecasz do kupna z tej strony czegokolwiek,wrecz zniechecasz i np ja nawet nie otworze tej twojej stronki nie mowiac o zakupach tam