truskafkova 0 Napisano Styczeń 13, 2015 witam, od 3-4 miesiecy mam nieregularne miesiaczki, np w październiku 6-9 i 29-01, listopad 25-28, grudzień 19-24 , styczen 05-08,. 3 stycznia współżyliśmy z narzeczonym bez zabezpieczenia 2 razy do konca. czy jest możliwość że zaszłam w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 Jeśli masz nieregularne miesiączki to nie można tego określić. Kup sobie może mikroskop owulacyjny. jest wielokrotnego użytku, więc będziesz mogła sobie na bieząco sprawdzać dni płodne i niepłodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka00007 0 Napisano Styczeń 17, 2015 Każdy niezabezpieczony stosunek może owocować ciążą. Gdy masz nieregularne miesiączki trudno stwierdzić w jakiej fazie cyklu byłaś wówczas. Myślę, że już śmiało możesz pójść zrobić test ciążowy z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2015 Jak się ry/pie to można zawsze zaciążyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach