Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dziwne zachowanie 16 letniej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam! otóż byłem z dziewczyną na odległość aż dwa lata, jej rodzice mnie nienawidzili za nic ale toczyliśmy bardzo szczęśliwe życie bo jeździłem do niej itd zabierałem ją wszędzie ale to ominiemy i przejdziemy do tego jak jej tata wylatuje do Norwegii i wraca do Polski na pare Tygodni. Zawsze jak jej tata wróci to ma znaczy miała strasznie mało dla mnie czasu "Bo się wkurzy" i tak od 30 grudnia dziwnie rzeczy zaczęły się dziać, zostawiła mnie raz bez powodu ale na drugi dzień wróciła, przyszedł 5 stycznia i jej tata pił z jej wujkiem a ona się chwaliła że z nimi tańczy ok git i znowu mnie zostawiła bez powodu... znowu pozwoliłem jej wróci i było ok tylko że przez ten cały czas dziwnie reagowała na słowo "Tata" jest to dziewczyna która nie pali, nie przeklina, nie pije a jak jej tata chcę gadać z nią na skype to dostaje dosłownie szoku i szału a ona taka nie jest , kolejna rzecz zdziwiło mnie że ja jako jej pierwszy i prawdziwy chłopak z nią nie uprawiałem seksu a ona nie miała błony jako dziewica, tłumaczyła się wypadkiem gdy była mała a jej matka nic o tym nawet nie wie o.O no i dzisiejszego dnia się śmialiśmy, rozmawialiśmy itd i nagle musiała iść zw bo mama i tata chciał dzwonić. Ona wróciła po 20 minutach i była taka agresywna pisała że nim nie chcę rozmawiać, że nie ma ochoty na rozmowę itd i nagle napisała mi "Nie potrzebuje Twojej pomocy, zostaw mnie samą" i nagle wypisywała że nic nie ma sensu itd aż wszyscy byli zdziwieni bo była strasznie ze mną szczęśliwa... a jej tata taki był że jak ja do niej przyjeżdżałem to od razu z domu wychodził, Ona miała dziwnie urojenia bo strasznie bała się ciemności i wiadomo jako chłopak z dziewczyną robiliśmy zboczone rzeczy itd ale nie seks i ona nie zachowywała się normalnie ponieważ nie miała nawet jęka a gdy dochodziła to miała status jak by zemdlała... strasznie się tym dziwie bo ona bez powodu się chciała kiedyś zabić mimo że jest jedną z najlepszych uczennic w szkole, mimo że ja jej pomagałem, starałem się cały czas. @ps jej tata często pije i można to powiedzieć bije jej mamę :/ proszę kogoś o pomoc bo naprawdę nie wiem co z tym zrobić

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować