Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym sie tak zachwycaja, ona jest okropna ...

Polecane posty

Gość gość

strasznie nieestetycznie wygląda, twarz jest nie ładna do tego kilo taety (sama nie jestem pieknoscia ale nie robie oddzielnego fan pejdza i nie uwazam sie za modelke) cialo przecietne nawet nie pociąga, zerwo wdzięku MASAKRA https://www.facebook.com/nataliawiolettabudzynska?fref=ts uwazacie tak samo? Jak ogladam jej zdj to czuje od niej smród ...

Gość gość
ogromny nos, brzydka a fotomodelka. trzeba ją tam uswiadomic zeby usunela ten swoj fanpejdz smieszny.. pewnie odrazu usuwa komentarze.

Gość gość
nie jest najgorsza ale na fotomodelkę się nie nadaje nie jest gruba ale taka ubita zdjęcia fatalne

Gość gość
uswiadomimy ja w komentarzach?

Gość gość
ale kto się niby zachwyca? jej znajomi? kto to niby jest? jest niezbyt ładna, by nie powiedzieć, że brzydka no, nieładna pindrzy się, bo lepiej się pindrzyć, niż być zahukaną szarą brzydką myszą, tak myślę ale trzeba mieć rozum i widzieć, że pindrzenie, makijaż, ciuchy, fryzura rysów twarzy nie zmieniają i nie ma co z siebie modelki robić ale ona rozumu nie ma i naraża się na śmieszność uwaga ze smrodem to żenujące chamstwo daruj sobie

Gość gość
Wygląda jak gargamel :D

Gość gość
wystapila nawet w jakims teledysku disco polo, robila z siebie sliczna kicie, ochyda. Myslalam ze to ze mna cos nie tak i ze tylko ja widze jej brzydkość. Lubilabym i szanowała ją gdyby nie robila z siebie posmiewiska i fotomodelki ...

Gość gość
oj zazdrościsz jej i tyle ona nie jest brzydka ma po prostu taką urodę i styl discopolo

Gość gość
Na reklamę mięsnego ujdzie, na fotomodelke -nie.

ej no nie przesadzajcie, troche operacji plastycznych, troche diety i trenera i będą z niej ludzie

Gość gość
Ale brzydka... NIE NIE ZAZDROSZCZE. Taka nieforemna, klocowata figura nogi jak kołki, za dużo solary, wieśniacki styl ubierania i te czarne kudły zniszczone od prostownicy.

Gość gość
Wcale nie jest brzydka ,a autorko ty taka piekna idealna ? ,najpier spojjrz na siebie,zeby tak kogos kompromitowac to trzeba miec naprawde PODLY BRZYDKI Charakter... :O .BABY sa okropnne..

Gość peterr28
wg mnie tez brzydka,ale coz. Widze,ze nikogo nie mozna skrytykowac. Miliony ladniejszych po ulicach lata i funpage nie mają XD

Gość gość
Autorko co Ci tak zalezy zeby kobiete inna tak skompromitowac .. :O okropna jestes Ty

Gość gość
Operacja nosa + wyslac do salonnu kosmetycznnego + dobry fryzjer zmaina koloru wlosow i super laska z niej

Gość gość
dobrze powiedziane,ze wiejska uroda :P nic dodac nic ujac

Gość gość
jaka to wiejska uroda ? :O WY to macie wyobraznie... i wszyscy tacy piekni idealy ;)

Gość gość
Wyobraznie?? tak sie mowi,ze wiejska uroda tzn tandetna i zero klasy taka z typowej potancowki na wsi - solarka,czarne wlosy.

Nie wszyscy są piękni i idealni, pewnie dlatego nie wszyscy zakładają fan pejdże by sie lansować i zgrywać tap madl :D

Gość gość
Kobieta chyba lustra nie ma w domu, co ją podkusiło,żeby zakładać fan page na Facebooku?? nie chce być złośliwa,ale taka sama z niej modelka jak i z Grycanek

Gość gość
Operacja nosa bardzoo zmienniiaaa twarz,kolezaka poprawila sobie nos i calkiem inna twarz ALE WY niesprawiedliwi,a co tylko piekne idealne moga miec blogi ,stronki ?? OCZEKUJECIE SPRAWIEDLIWOWSCI ,a sami jestescie niesprawiedliwi,pustki... :O FAJNIE JEST sie z kogos posmiac nie ? ;) i czujemy sie tacy lepsi ;)

Gość gość
autorko ,ale TY jestes podla,zlosliwa.. szkoda mi Ciebie :O

Gość gość
Mogą mieć stronki ,ale niech pokazują swój talent nie wiem - śpiew,taniec. Bo przepraszam,ale co z niej za modelka?

Gość gość
Autorko,ale Ty masz brzydki charakter ..

Gość gość
Autorko teraz smiejac sie ,wysiewajac ta dziewczynne ,za jakis czas mozesz miec gorsze probley z uroda,zdrowiem. Zycie.. a teraz taka kozaczka z Ciebie.. :O jeszcze mozesz zaplakac gorzkim zalem nad twoja uroda ,bo w zyciu czlowiek nigdy nic nie przewidzi.. DZIS Piekny/Piekna ,jutro za tydzien za miesiac ? .. za pare lat ?

Gość gość
autorko od takich podlych dziewczyn jak Ty to jak najdalej..

Gość gość
o kooooorna, to ja autorka. Jestem od niej raczej brzydsza. Mam gorszą urodę, ale nie zakładam FP na FB i nie uważam się za piękną mimo nieurodziwości. O TO MI CHODZI. Do tego jestem przy kości, ale w ciąży choc nie tlumaczy mnie to. Nad sobą płakałam nie raz, ale podbudoowuje sie za chwile. Operacje nosa też mam w planach i kuźwa jest tyle pięknych lasek i fp nie zakladaja. Uwielbiam skromne i nie sztuczne ... Mimo ze jestem brzydka to nie lansuje sie w sieci AŻ TAK, ani nie faszeruje się tonami tapety tylko delikatnie i zadnych solar. Potrafia mi ludzie powiedziec ze ciaza mi sluzy i ze pieknie wygladam ale to na zywo najblizsze mi kilka osob i z tego powodu nie wpajam ludziom ze jestem mega piekna fotomodelka. CZIZYS. Nie wysmiewam brzydkich podkreslam ale neguje takie zachowanie jak ta panna wlasnie....

Gość gość
DAJ JEJ ZYC !!!

Gość gość
przysz nikt jej zyc nie broni, tylko moglaby darowac sobie ten oddzielny fp na dodatek te same zdj na swoim profilu oddzielnym koncie i lans ze fotomodelka ze piekna itd ;d Kocham piekne skromne, brzydkie skromne <3 takie cenie i uwielbiam. Brzydze sie lansem i sztucznoscia! Autorka.