slomka14 0 Napisano Styczeń 14, 2015 Witam.Jest ktoś kto ma założoną tą spiralkę???Chciała bym zadać kilka pytań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Ja mam. Jest temat "wkładka jaydess" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomka14 0 Napisano Styczeń 14, 2015 Wiem widziałam własnie ale nie moge sie doczytac...duzo tego tam.Być może przegapiłam .Chodzi mi o to jak bardzo wystaja te niteczki u kogoś innego???Bo nie wiem czy u mnie wszystko wporząsiu a kontrola dopiero za 3 tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Nitki są niewyczuwalne. Są przycinanie na długość ok 2mm. Jeśli wystają tak, że partner je czuje, ginekolog je skróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomka14 0 Napisano Styczeń 14, 2015 A czy jak ona sie wysunie to bede to czula palcem????Bo wlasnie te nitki czuj***ardzo....ale moj partner nie.Ja to mam dopiero drugi tydzien i jeszcze troche panikuje stad te pytania....albo jak ona sie przesunie to co...???Bede to czuc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomka14 0 Napisano Styczeń 14, 2015 "mialo byc czuje bardzoo..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomka14 0 Napisano Styczeń 14, 2015 zdaje sobie sprawe ze ciezko odpowiedziec na te pytania....szukalam info. w internecie ale ciezko...moze ktos kto mial mi pomoze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach