Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wg innych wyglądacie na mniej czy więcej lat niż macie?

Polecane posty

Gość Agnieszka93
Wyglądam na mniej. Mam 21 lat wyglądam na 15-16

Gość gość
Takich tematów od lat jest pełno na kafe. I za każdym razem jak jeden mąż "na mniej wyglądam" ;)

Gość gość
No to chyba logiczne, że taki temat zainteresuje głównie takie osoby.

Gość gość
ja z kolei wyglądam duuużo starzej :( ale nie dlatego, że mam dużo zmarszczek etc ale "poważną" urodę. Ostatnio jechałam w pociągu i jakaś studentka do mnie mówiła "proszę pani" to jej mówię, że ja też studiuje i pewnie jesteśmy w podobnym wieku więc możemy przejść na "ty" to przezyła szok :D i się okazalo, że jeszcze jest ode mnie 3lata starsza :P i często słyszę, że wyglądam doroślej mimo, że z zachowania dalej przypominam gimbusa :D

Gość gość
Ja wygladam mlodziej o 12 lat (srednia wyciagnieta z pomylek osob z ktorymi sie ucze, pracuje czy rozmawialam). Sytuacje z pomylkami wiekowymi zdarzaja mi sie nagminnie. Nikt mnie o dowod nie pyta, bo wygladam na dwudziestoparolatke (podobno) a jestem po 30. I oczywiscie, niektore dwudziestoparolatki wygladaja ode mnie duzo starzej. Kwestia w tym, ze ja wygladam mlodziej niz na swoje lata, a one duzo starzej niz na swoje lata. Jednej 24-latce spokojnie dalabym 36-28, bo miala bardzo duzo zmarszczek, zmeczony wyraz twarzy, spora nadwage.

Gość gość
czekamy na 40latkę którą pytają o dowód.

Gość gość
:-D dobre! Nie pytają ,ale 40-ki nie dają :-)

Gość gość
36-38 Dodam, ze moja mama ma 66 lat i kiedy miala 58 dawali jej kolo 40, teraz spokojnie wyglada na swoje lata. Ojciec jest starszy, ma 84, wyglada na 60. Brat ma 45, wyglada na 35. To u nas rodzinne... Rodzina jest tez dlugowieczna, malo kto nie dozywa 90-tki.

Gość gość
ludzi ocenia się też po fryzurze, ubiorze, ogólnym wyglądzie. Ja mam 22 lata, a czasem wyglądam na młodszą od mojej siostry bo mam głupi t-shirt. Wygląd wiele się nie zmienia między tą 18 i 25 rokiem życia. Biorąc pod uwagę, że czasami młode osoby postarzają się makijażem to nawet na oko 30letniej kobiety pytałabym o dowód pracując w sklepie, żeby mieć 100% pewność.

Gość gość
" Persefona_ dziś "bo mam 63 lata" x Przepraszam że zapytam ale CO TY TU K**WA ROBISZ? " X Przepraszam, że K..WA ODPOWIEM ! A co to za pytanie ? To jest forum dla kobiet a nie gimbusów !!

Gość gość
"Biorąc pod uwagę, że czasami młode osoby postarzają się makijażem to nawet na oko 30letniej kobiety pytałabym o dowód pracując w sklepie, żeby mieć 100% pewność. " Ciiiiiiii! Nie pisz tego, weź to wykasuj. Przecież to wiadomo, że byś się pytała ze względu na super młody wygląd i w ogóle, a nie jakieś tam upewnianie się. Nie niszcz im marzeń :D

Gość gość
a dzieci w tej rodzinie wygladają jak dzieci czy jak niemowlaki?

Gość gość
ja do 26 roku życia byłam pytana o dowód, ale potem jak mi się gęba sypnęła... :D no i powiem szczerze że ubierałam się i zachowywałam jak małolata, więc nie dziwota, że mnie za młodszą brali, byłam taką nieobytą sierotą którą każdy traktował jak dziecko

Gość gość
Mnie włosy wypadły, ale i tak dają mi mniej lat, niż mam. Nawet odejmują 10 do 12 - 13 lat. Z pewnością przyczyną są geny, bo mój tato, też bardzo długo wyglądał dużo młodziej. Także nie piję, nie palę, nie jem najgorszego jedzenia.

Gość gość
33 lata daja mi 26 ;) dwoje dzieci, i tak tez się czuje młodo

Gość gość
gość dziś czekamy na 40latkę którą pytają o dowód. :D Dobre, ale moja cioteczna siostra, była kiedyś z mężem w sklepie. Nie pamiętam ile miała wtedy lat, ale z pewnością gdzieś około 30 (no, nie 40 :D) i młodziutka dziewczyna przy kasie, zażądała od niej dowodu, bo kupowała wino :D Faktycznie moja kuzynka, to trochę takie chucherko :D

Gość gość
właśnie - chucherko. Więc możesz albo zakładać, że to 30tka chucherko, albo młoda dziewczyna i na wszelki wypadek prosić o dowód. :P

Gość gość
Podkreslam, nie na wszelki wypadek, tylko z powodu wyjątkowego 16letniego wyglądu.

Gość gość
Ale ona faktycznie wyglądała i nadal wygląda dość młodo. Już nie tak, ale jednak. Może być tak, jak mówisz, tym bardziej, że są ludzie, którzy nie bardzo potrafią ocenić wiek innych osób młoda dziewczyna w kasie, nie miała w tym wprawy i wolała być absolutnie pewna, więc trochę przegięła - takie przeginanie, żeby nie mieć żadnych wątpliwośc****ewnie często się zdarza : D (nawet możnaby mając sklep, zalecić, aby częściej żądąć od klienetk dowodu :D to się poczują lepiej i wrócą ;) ) Ale rzeczywiście, są osoby, które wyglądają młodziej. Tak jak są osoby, które wyglądają starzej. Najważniejsza jest twarz. Są rysy takie młodzieńcze i brak zmarszczek. To jest dedydujące o tym, ile lat dajemy. Ja pisałem wyżej, że odjemują mi 10 lat i wiecej. Sam się temu dziwię. Ale chyba to się cofa :D i nie będe już miał tej radochy :D Naprawdę tak było, jest a mam 40 lat.

Gość gość
Oburzyło mnie potraktowanie przez Persefonę 63latki. Co to za język, co za maniery? Z Pcimia Średniomniejszego? To ty Persefono, czy jak cię tam zwał, wynoś się z tematu i z forum. Osobiście nie obchodzi mnie, ila lat dają mi inni ludzie. Mam to w głębokim poważaniu. Mam, ile mam, czuję się pełna energii, patrzę przed siebie, zyję po swojemu, może przez to czuję się mlodziej, psychicznie i emocjonalnie. A że ciało się starzeje nieuchronnie, to fakt, który pogodnie akceptuję. urszak

Gość gość
Mniej, mam 27 lat. Ludzie daja mi roznie, w przedziale 16-23. Jak kupuje alkohol zawsze jestem proszona o dowod. Mloda twarz, troche dziecinna, poza tym jestem chuda i mam maly biust.

Gość gość
Dzieci w mojej rodzinie wygladaja na swoj wiek, a jako nastolatki starzej (na doroslych). Potem jakos to sie tak zatrzymuje i do 30 wygladaja na ok. 20, do 40 na 30, a pozniej roznie.

Gość gość
Ja jestem drobną kobietą i tak do 35 roku życia zawsze każdy brał mnie za dużo młodszą. A potem w kilka lat doszło mi optycznie 10 lat:(. Jakoś tak skokowo się starzeję. Mam czterdzieści kilka i na tyle wyglądam. Teraz nikt już nie ma wątpliwości, że mój syn jest moim synem, a nie bratem, tym bardziej, że ma urodę po mnie i wygląda na młodszego niż jest.

Gość gość
podobno to dodatkowe kg wypełniają zmarszczki

Gość bo mam 63 lata
:D:D:D Urszak-dzięki.🌻 I pełne podziwu podziękowania dla gościa z 11.17. ;) Nie potrafię się sama bronić i w sumie, to nawet mi zależy. Zaglądam na to forum od 12 lat i już się przyzwyczaiłam do tego, że ludzie są naprawdę różni.

Gość bo mam 63 lata
*nie zależy.

Gość gość
Również pozdro:):) Jestem tu od pół roku, ale chamstwa i lekcewazenia nie toleruję, i zawsze będę zwracać na to uwagę. Wieloletnim bywalcom wydaje się, ze mają monopol na to forum, na wulgarny język, itp. Pozdrawiam Cię raz jeszcze, i życzę miłego wieczorka:) urszak

Gość gość
ja mam 40 lat i wygladam na młodszą zatrudniłam się w nowej pracy mając 39 lat i szef mnie pomylił z inną na rozmowe kwalifikacyjną ,myslał że jestem ta 28 latką pewna pani u której byłam w domu dala mi 25 ale oczywiście traktuje to z poczuciem humoru hahha. nie jestem jakas szczególnie piękna młody wygląd nie wiąże się z jakąś szczególnie piękną urodą ta pani która dała mi 25 to wyglądałam wtedy -miałam koka na czubku glowy , szatynka jestem, nie farbuję włosów, nie siwieją mi cerę mam gładką , nie mam zmarszczek , ale cera jest tłusta tzn świeci się jak się nie przypudruję, tak że są wady 160 cm , 53 kg , mam szczupłe nogi jak patyki za to więcej w biuście zrobiłam sobie selfi i zerknęłam to byłam w szoku , oczywiście aparat troche przekłamał i nie wyglądam tak w naturze ale wyszłam jak licealistka, zupełnie przypadkowo, rozpuszczone włosy , mały nos , pokazałam rodzinie i się śmiali że tak wyszłam . Nigdzie oczywiście się tym nie chwalę i nie opowiadam bo wiem że szczególnie na forum zaraz będą pisać złośliwości ale taka jest prawda. Tym bardziej że ubieram się na sportowo , noszę czapkę z daszkiem i wystaje kitka, jeżdżę rowerem po osiedlu. Może to dla niektórych nie do uwierzenia że kobieta która skończyła 40 lat może mlodo wyglądać ale świat się zmienia, to nie jest tak jak u cyganów

Gość gość
bo mam 63 lata dziś x Ja jestem gościem z 11.17 Sama za rok skończę 60 i dobrze mi z tym, ale denerwują mnie tacy "smarkacze", którym wydaje się, że będą wiecznie młodzi :)