Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian_bielskobiala

Spotkanie we dwoje

Polecane posty

Gość adrian_bielskobiala

Mam na imię Adrian - 36 lat. Jeśli masz ochotę na spotkanie we dwoje - napisz. Szukam przyjaciółki - kobiety, przed którą nie będę miał tajemnic, a która dzięki mnie poczuje się wyjątkowo. Mam do zaoferowania wiele ale też wiele oczekuję od Ciebie zaangażowania.

Gość gość
Ciekawi mnie jak sprawisz ze poczuje się wyjątkowo? Intrygujące. ..

Gość gość
Każdy zdrowy człowiek potrafi okazywać drugiej osobie, że czuje się w jej towarzystwie wyjątkowo - werbalnie, emocjonalnie lub fizycznie. Nic trudnego.

Gość gośćmonka
A jaka musi być ta kobieta?

Gość adrian_bielskobiala
Przede wszystkim wiedząca czego sama chce/pragnie, czego jej brakuje. Po drugie odważna aby w ogóle zechcieć się spotkać z kimś poznanym wirtualnie ;-) Docelowo chciałbym [poznać kobietę, która zostałaby w ostateczności przyjaciółka na dobre i złe.

Gość jana9
Wiem czego chce, wiem czego mi brakuje i mam odwagę żeby znajomość wirtualna przenieść do życia realnego. ..

Gość adrian_bielskobiala
To tak jak ja - tyko problem ze znalezieniem tej właściwej kobiety pragnącej i myślącej podobnie jak ja. Szukam może w końcu znajdę tę prawdziwą przyjaźń ...

Gość adrian_bielskobiala
Jeśli znalazłaby się odważna kobieta to jestem uchwytny pod mailem : adrian1978bielskobiala@interia.pl

Gość gość
Jeśli masz ochotę na spotkanie we dwoje - napisz. Szukam przyjaciółki - kobiety, przed którą nie będę miał tajemnic, a która dzięki mnie poczuje się wyjątkowo. Mam do zaoferowania wiele ale też wiele oczekuję od Ciebie zaangażowania z polskiego na nasze; szukam dyskretnej kochanki bez zobowiązań, do której będĘ przychodził, jak żona mi nie da i będe mógł sie przed kochanka wypłakiwac, jaki to ja jestem samooootny i nieeeszczęśliwy, a żona jaaaka wreeedna i mnie nie rozuuumie, buuu..... oczEkuję zaangażowania - czyli chcę, byś mi robiła seks oralny, bo często mi nie staje, a oral pozwala ustawic go do pionu....A ŻONA TEGO NIE CHCE ROBIĆ ZA KAŻdym razem...

Gość gość
tłumaczenie doskonałe :)