Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak było w waszym przypadku? pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość
Wyluzujcie :) dziewczyna potrzebuje porady, a nie hejtow. Wypijcie po lampce wina na rozluźnienie. Później przejdzcie do pieszczot tak, zebys była odpowiednio nawilżona :) a wtedy on będzie mógł wejść w ciebie swobodnie :) tylko pamiętajcie o zabezpieczeniu

Gość gość
ja nie wiem w ogóle o czym wy piertolicie bo mnie pierwszy raz nie bolał prawie wcale i nie miałam tam żadnej rany która musiała sie zagoić, za drugim razem już szło jak po maśle :D także takie historie wasze to dla mnie jakiś kosmos, moja znajoma która mi sie zwierzyła też traumy nie przeżyła, przeciwnie

Gość gość
a dużo było krwi?

Gość gość
gość dziś a dla mnie kosmosem jest to co Ty piszesz. i co w związku z tym? nie obrzucam Cię hejtem, nie zarzucam że wymyślasz bo po co bym miała to robić? ja mam koleżanki i takie u których łatwo, i takie u których ciężko było. jak to ze wszystkim bywa, ale nie słyszałam o przypadku by w końcu wszystko fajnie się nie ułożyło

Gość gość
a czy ja Cie obrzucam i hejtuje? wez dziecko sie za książke a nie seks

Gość gość
gość dziś ja nie wiem w ogóle o czym wy piertolicie bo mnie pierwszy raz nie bolał prawie wcale i nie miałam tam żadnej rany która musiała sie zagoić, za drugim razem już szło jak po maśle także takie historie wasze to dla mnie jakiś kosmos, moja znajoma która mi sie zwierzyła też traumy nie przeżyła, przeciwnie X Nie wszystkie kobiety są tak zbudowane, u niektórych potrzebna jest interwencja ginekologa, który lekko nacina zbyt gruba błonę dziewicza ;)

Gość gość
Twoja ostatnia wypowiedź jest świetnym dowodem właśnie :D jak musisz tak pisać by podbudowywać swoją samoocenę to spoko. ja nie mam takiej potrzeby

Gość gość
nie wiem po co ginekolodzy nacinają te błone zamiast ją całą usunąć, czy aż taka ważna jest ta błona między nogami?:o bez niej dziewicą sie już nie jest?

Gość gość
Twoja ostatnia wypowiedź jest świetnym dowodem właśnie smiech.gif jak musisz tak pisać by podbudowywać swoją samoocenę to spoko. ja nie mam takiej potrzeby x fajnie że wszystko uważasz za hejt, niech Ci tak będzie tępa dzido :D poczytaj sobie co tam masz sie nauczyć na lekcje

Gość gość
gość dziś nie wiem po co ginekolodzy nacinają te błone zamiast ją całą usunąć, czy aż taka ważna jest ta błona między nogami? bez niej dziewicą sie już nie jest? x Szczerze to nie wiem. Mi nigdy nie zależało na dziewicy i nie zwracam na to uwagi czy blona jest czy jej nie ma ;)

Gość gość
oj, tak wyżyj się ;) x Ja obstawiam, ze zalezy od sytuacji. jak jest b. gruba i zasłania wiekszość wejścia to pewnie i usuwają - żadne z nas ginem nie jest więc chyba nie ma wiedzy by tutaj odpowiedzieć. Może dla jakichś lasek to bardzo ważne (przecież sobie nawet nową błonę robią :D). ja się pytałam czy moją można jakoś zneutralizować, ale mówiła że niby nie ma potrzeby

Gość gość
powiedzcie mi czy dużo było krwi, bo nie wiem na co się psychicznie przygotować

Gość gość
ze mnie sie lało że trzeba było prześcieradło zmieniać

Gość gość
ale bez żartów...

Gość gość
czasami wcale nie leci, czasami intensywniej, a czasami kapkę. Wszystko zależy od twojej budowy w tamtym miejscu :)

Gość gość
to ja od rozciągania. raz odrobinę było krwi, ale to takie delikatne plamienie przypominało, a tak w ogóle. jednak obstawiam, że jakby to za jednym razem poszło to krwi byłoby sporo. musisz się zastanowić, czy wizyty u gina sprawiają problem, jakich tamponów używasz (czy miałaś z nimi kłopoty), jeśli z takimi rzeczami nie ma problemu to obstawiam, ze może byc przeciętnie. czy Twój facet jest obdarzony?

Gość gość
tego jeszcze nie wiem :P, może się zdziwicie ale nie rozbieraliśmy się do końca jeszcze

Gość gość
tak jest dobrze obdarzony, ma aż 10 cm :(

Gość gość
to zobaczysz co będzie, przecież nie macie jakiegoś deadline'u u mnie jak pisałam, ogólnie sporo wszystko trwało, na początku były palce itd. stopniowo wszystko. ja doradziłabym, ze gdyby pojawił się problem, gdyby ból byl na tyle duży, że jednak czułabyś sie niefajnie to można sobie odpuścić (ale jak widziałaś, wielu osobom to sie nie podoba i jest żenujące :P), i pobawić się inaczej a dokończyć innego razu. x a może wszystko wyjdzie od razu :)

Gość gość
Masakra przebijac laske pare tygodni rozciagac o k...a tak to jest jak zacofane prawiczki chcasobie pobzykac pierwszy raz jak za kare hehe co ty robisz z takim "facetem"?...

Gość gość
u was to był pierwszy raz obydwojga?

Gość gość
autorko oby do następnego roku wam się udało wsadzić:)

Gość gość
poczekam do ślubu :)

Gość gość
jestem póki co już parę lat szczęśliwa z tym "facetem" ;) może dla Was szybkie wsadzenie, bez względu na gigantyczny ból, jest jakimś wyróznikiem męskości. dla mnie nie. ale no każdy ma co lubi w końcu