Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wygląd jest najważniejszy?

Polecane posty

Gość gość

Czy wygląd mężczyzny jest dla kobiet najważniejszą rzeczą jeżeli chodzi o dobór partnera. Mimo że na wszystkich portalach mówią że nie jest to ja opierając się na własnym doświadczeniu mam inne zdanie.

Gość gość
A jak się związać z kimś kto się nie podoba? Pytanie jest skierowane do osób obydwu płci. Ja próbowałam, jak dotąd bez rezultatów, a nawet poniosłam dotkliwą stratę na honorze.

nie jest najwazniejszy ale jest wazny. nie da sie byc z kims jesli ten ktos ci sie nie podoba

Gość gość
podpowiem tylko, że jakbym mieszkała w muzułmańskim kraju to już by mnie ukamienowano

Gość gość
Przeglądałem te strony i powiem ci że wciskają tam ludziom głupoty. Możesz być nawet genialnym rozmówcą ale jak będziesz powiedzmy chudym kurduplem ( najgorszy wygląd z możliwych dla faceta) to i tak żadna sie tobą nie zainteresuje. Brzydkim facetom pozostaje odpuścić sobie kobiety.

Gość gość
facet musi mi sie podobac

Gość gość
Musi mieć to "coś". Nie chciałabym superprzystojnego pustaka.

Gość gość
u faceta najważniejszy jest portfel. Prędzej pryszczaty z krzywym nosem, który jeździ najnowszym porshe i ma willę z basenem będzie miał super laskę niż przystojny gołod***ec.