Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi bardzo przykro bo chłopk ktróremu się spodobałam przestł się odzywać

Polecane posty

Gość gość

najpierw pisał było fajnie było, spotkliśmy się z dwa razy, potem znowu pisaliśmy mieliśmy sie spotkać, ja musiałm to przełożyć potem jeszcze trochę pisaliśmy a teraz już się pierwszy nie odzywa.. Jak ja dopiero teraz zaczęłam się nim serio interesować to on mnie olewa.

Gość gość
olej gnoja. z pewnoscia nie jest wart zamartwiania sie.

Gość gość
To teraz już wiesz jak czuje się facet którego ty olałaś :P

Gość gość
ale ja go nie olewałam, pisałam wtedy z nim, ale nie byłam mocno zaangażowana... niedawno do niego pisałam, ale jakoś rotkoko pisaliśmy i już się nie będę narzucać. on nie piszę od kilku dni

Gość gość
tego nie olewałaś, ale kiedyś jakiegoś pewnie olałaś :P Takie życie, ciesz się ze stało się to po 2 spotkaniach, a nie po 2 latach bycia razem, bo wtedy dopiero jest masakra.

Gość gość
ale jeszcze niedawno tak pisał z zaangażowaniem, a teraz przestał. czemu tak nagle się mu odwidziało powiedzcie mi? ;(

Gość gość
A skąd mamy to wiedzieć, może chciał cię zaliczyć, ale znalazł sobie inną w międzyczasie. Boszeee.... dopiero 2 spotkania, a ta już ślepo zakochana i rozpacza.

Gość gość
W psedskolu jus tak bywa...

Gość gość
dziękuję bardzo za docinki ;/

Gość gość
faceci to takie dupki, wola zamilknac niz normalnie znajomosc zakonczyc, brakuje im odwagi i tyle, poprostu go olej i juz

Gość gość
Widocznie to nie bylo to. Chlopacy chyba tak maja. Ja jak mi ktos nie styknie to nie angazuje sie, nie daje obietnic i nadzieji. Mialam jednak wiele przypadkow gdzie faceci szaleli, udawali zaangazowanie a potem znikali bez slowa (bo chcieli seksu, jak go nie dostali to sluch ginal, szczerze cieszy mnie to). Uwierz mi, facet potrafi niezle klamac zeby dostac to co chce, a jak nie dostanie to ucieka z podkulonym ogonkiem :D

Gość gość
dupki z nich.. mogą powiedzieć, że nagle im się odwidziło..

Gość gość
najlepiej to olewać facetow, wtedy lataja za Toba jak psy. , taka prawda, a jak wyczuja ,że Ci zalezy to sie niechecają, ktos mi zaraz napisze ze to gierki i takie tam ,ale z nimi sie inaczej nie da, trzeba byc troche niedostepna

Gość gość
ale ile czasu można być niedostępna??? w koncu to si emoze znudzic...