Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiele dziewczyn podrywa mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Doradźcie mi co mam zrobić, bo już mnie krew zalewa. Jestem z moim facetem ponad 2 lata, ale od półtora roku ciągle do niego piszą jakieś dziewczyny, proponują spotkania, wysyłają swoje zdjęcia, doszło nawet do tego że niektóre wysyłały mu zdjęcia z napisanym na ciele jego imeniem. Ja tego już naprawdę nie potrafie znieść. Niby nigdy z żadną się nie spotkał, ale pisze z nim tak...do miło, nie widzi nic złego w tym że one tak robią, i nie wiem czy rozmawia z nimi tylko dlatego ze jest miły i nie powie komuś żeby się odczepił, czy one mu się podobają? :(

Gość gość
aha no i on wie że mi to przeszkadza :( ale zawsze mówi "daj spokój, to Ciebie kocham blabla" a i tak pisze z nimi w taki sposób że one chyba biorą go poważnie...

Gość gość
I bardzo dobrze, ze wiele dziewczyn podrywa Twojego faceta. Bedziesz musiala ciagle dbac o siebie, a i tak Twoj facet skakal w bok, az w koncu odejdzie do mlodszej.

Gość gość
Może ma jakieś konto na portalu randkowym i stąd te laski :D

Gość gość
Nie daj się zbywać takim "Daj spokój". Postaw sprawę na ostrzu noża. Jeśli jesteś w stanie odejść od niego. Jeśli nie - zaakceptuj to, że jesteś jedną z wielu...

Gość gość
nie wiem, chyba nie umiem od niego odjeśc, za duże przywiązanie... Ale czemu dziewczyny tak lecicie na zajętych facetów? Dlaczego tyle podrywa zajętego faceta...

Gość gość
To jasne jak słońce, że facet Cię robi w bambuko, a one to niby skąd ten jego telefon mają? W nocy im się przyśnił? Poza tym skoro wysyłają, to on najwidoczniej większość z nich już zna. Również uważam, że ma gdzieś jakiś profil.

Gość gość
skad maja jego nr?

Gość gość
Znaczy one do niego piszą na facebooku. Tylko nie wiem czemu akurat do niego. Poszukam czy ma gdzieś konta, ale już mi się płakać chce, czuje do niego takie przywiązanie, i go kocham....ale mam już dość tego wszystkiego.

Gość gość
kochana, same z siebie nie piszą. to nie jest tak, że lecą na zajętego faceta, bo jest zajęty. nie jest też tak, że lecą na niego, bo jest taki piękny albo niesamowity. uwierz mi. lecą na niego, bo je urobił. podrywał je, zdobywał. może z niektórymi się przespał. i one w to w końcu wpadły jak śliwka w kompot, a teraz piszą pomimo tego (a nie dlatego), że jest zajęty, bo są już urobione. nie szukaj winy w tych dziewczynach, Twoj facet to babiarz i tyle :)

Gość gość
Widocznie jest atrakcyjny. Ewentualnie potrafi dobrze manipulowac . albo jedno i drugie:DMoja kolezanka ma taki sam problem. tyle,ze ona ma z nim dzieci. ciagle sie boi ze on odejdzie. bo nie dosc ze przystojny to i bogaty. obydwoje juz po 30 , ona brzydka-choc nie mowie jej tego,wiadomo.... ale czy ta dziewczyna jest slepa i mysli ze on na nia polecial? Moze miec kazda a ze ona sie trafila i mu podpasowala bo obiadek zrobi,ugotuje posprzata no to chyba wygodnie?? co mu szkodzi udawac. Jak znajdzie taka drug matke i do tego taka ktora mu sie spodoba z wygladu to odejdzie bez zalu. Nie mam pojecia jak ona go chciala zatrzymac, to nie ten typ ze bedzie sie meczyl w zwiazku ze wzgledu na dzieci. Oby nie bylo tak,ze ja zostawi i na nia spadnie utrzymanie maluchow. :)

Gość gość
Dlaczego szperasz w prywatnej korespondencji swojego faceta?

Możliwe, że go to dowartościowuje. Wielu facetów nie potrafi czytać tak dobrze stanów emocjonalnych innych ludzi jak kobiety (no, chyba, że mają siostry). Mogą sobie nie uświadamiać, że takie zachowanie jest potencjalnie niebezpieczne dla związku. Oczywiście jedynym sposobem, aby przestały pisać, jest uświadomienie im, że jest szczęśliwy w związku i nie życzy sobie takich zaczepek.

Gość gość
Moja droga autorko, powiem Ci coś. Sam jestem zazdrosny i pytałem wiele osób jak zareagować jak ktoś podrywa moją dziewczynę. I jest jedna odpowiedź.. Zostawić to jej. Wydaje mi się, że ty też powinnaś tak zrobić. Niestety tak jest, że niektórzy nie wahają się przed niczym. Ładna kobieta nawet w związku jest podrywana, a facet tym bardziej bo podobno dla kobiet facet zajęty jest 2x bardziej atrakcyjny. Kiedyś się strasznie martwiłem tym, ale teraz już jestem spokojny. Jak facet albo kobieta będzie chciała zdradzić to zdradzi i czy ty będziesz pisać czy grozić tym dziwczynom TO NIC NIE DA. Napiszesz do jednej, drugiej i dajmy na to - przestaną. Ale 5,10,20 nie koniecznie. Chcesz oszaleć z zazdrości? Jest jedna rada. Mówisz spokojnie ale STANOWCZO facetowi, że nie podoba Ci się to i chcesz aby to skończył, czyli jak ktoś już napisał "stawiasz sprawę na ostrzu noża" i od razu zobaczysz czy się z Tobą liczy czy nie. Szanujące sie osoby nigdy nie dadzą partnerowi poczucia, że może być zagrożony przez inną/innego. Nie dadzą powodu do zazdrości, szybko spławią. Zaufanie to podstawa związku. Jak chcesz się wypłakać, zrób to, ale w samotności. On ma wiedzieć, że ty chcesz by on podrywał tylko jedną dziewczynę, i że tą dziwczyną jesteś TY.

Gość gość
On moje wiadomości też czyta, i mi to nie przeszkadza :) Kurde, no w sumie może i ma ze mną wygodnie..ale np też sam od siebie często mi mówi że mnie kocha, sam od siebie dzwoni po parę razy dziennie, daltego mam takie mieszane odczucia do całej sytuacji, i mimo wszystko chyba jednak bardziej przeszkadza mi to że te dziewczyny piszą, no bo w sumie on sam od siebie pierwszy do nich nie pisze, tylko jak już napiszą to pisze z nimi w taki sposób ze przeszkadza mi to.. Erestor.. no z tym dowartościowaniem się to może też być racja, bo on generalnie bardzo lubi myśleć że jest najlepszy...staram się go w sumie uszczęsliwiać, no ale też nie zawsze mi wychodzi.

Gość gość
Posluchaj, pisza do niego dziewczyny, wysylaja zdjecia, maja prawo, bo on nie jest zonatym mezczyzna. Problem nie jest w tych dziewczynach, tylko w twoim facecie! To on powinien okreslic granice, odpisac grzecznie ze nie zyczy sobie takich zdjec, albo nie odpisywac w ogole. Ale widocznie te dowody zainteresowania mu odpowiadaja. JEMU!!!! Tak jak tu ci radza, postaw sprawe na ostrzu noza. Bo on cie robi w bambuko, a ty to tolerujesz. Jezeli nie bedziesz stanowcza, to takie zachowanie nigdy sie nie skonczy. On bedzie flirtowal, a ty sie bedziesz wkurzac. Pytanie, jak dlugo tak wytrzymasz. Lub jak dlugo on bedzie tylko flirtowal i nie przejdzie do konkretow. Obys nie byla niedlugo zaskoczona!