Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Marcia96

Mama w ogóle się mna nie interesuje

Polecane posty

mieszkam u babci od 6 lat , chodze do 3 kl liceum , mam mature w tym roku , przeprowadziłam sie do babci do jej nowego mieszkania babcia opiekowała sie mna od lat kiedy dziadek umarł , mój tata umarł kilka lat wcześniej , przywiazałam sie do niej bo poswiecała mi wiecej czasu niz matka, matka wiecznie narzekała ze sobie zycia nie moze ułożyc ze babcia z nami mieszka , i chyba ze mój ojciec i ona wpadli i umarł no i teraz ma dziecko i jest nadal sama , zadko mnie pyta co u mnie jak juz pyta to telefonicznie do babci zadaje pytania nie kupuje mi nic , płaci mi tylko za korki , zabrałam jej rente bo ona nic mi nie oszczedzała kasy to powiedziała zebym sama sie utrzymywała, jeszcze mam isc na medycyne , jestem na profilu biol chem jak nie zdam matury i niedostane sie na medycyne to mam sie wynieść od babci a matka tez mi nie da u siebie mieszkać , babcia narzeka juz od dłuzszego czasu ze mnie utrzymuje , z matką widuje sie czasami jak wpadne do domu , to jak sie z nia napotkam , albo w jakies swieta wieksze typu wigilia , wielkanoc ,lub jak korki mam czasami chciałabym zmienic relacje z matką , dręczy mnie od kilku lat , nie wiem co robić?????? ktos wie jak moge to zmienić??? pomóżcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować