Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerażenie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio kochałam się z chłopakiem zaraz po okresie (w nocy z 6 dnia cyklu gdzie miałam jeszcze krwawienie, na 7 dzień cyklu) mieliśmy stosunek przerywany (partner nie doszedł we mnie i wyjął członka dobrą chwilę przed wytryskiem) Cykle mam nieregularne :( Aczkolwiek długie, bo przeważnie 30, 32 dni. Ostatni był 27, ale było to spowodowane chyba tym że niedawno przechodziłam zapalenie płuc i brałam mnóstwo leków... Strasznie boję się tego, że mogłam zajść w ciążę... Jak myślicie jest to prawdopodobne przy długości moich cykli? Ps. jeżeli masz zamiar napisać zgryźliwą, z d**y (przepraszam za to określenie ludzi mających choć trochę ogłady) odpowiedź typu 'jak się mózgu nie ma bla bla' to sobie daruj ;)

Gość gość
Ciąży się boisz a utrzymywanie prącia w ciposze to przyjemność.Ciąża to nie choroba.Popytaj babcie jak się bezpiecznie bzykać.

Gość gość
Nie ma możliwości zebyś była w ciąży ! Owulacja nastepuje 14/15 dnia cyklu, natomiast zaraz po okresie komorka jajowa jest niezdolna do zaplodnienia, owszem zdarzaja sie rozne przypadki, ale jezeli partner nie skonczyl w tobie to nie wkrecaj sobue niepotrzebnych mysli ! :) uwierz mi bo przechodzilam to samo :)