Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządam ojczyma

Polecane posty

Gość gość

Oglądałam przed chwilą z mamą film a on wszedł do salonu w samych bokserkach,mocno z przodu odstających.Coś jej szepnął na ucho i objęci poszli do sypialni. Ale jak do niej mówił,to patrzył na mnie i oblizał się znacząco językiem po wargach i puścił do mnie oczko.

Gość gość
To raczej on pożąda Ciebie

Gość gość
Robię sobie dobrze paluszkami i marzę by być z nim zamiast mamy.

Gość gość
Dopiero skończyli i poszli do swojej łazienki. Zazdrość mnie zżera.

Gość gość
Dziewczyno ile masz lat ?

Gość gość
Mam 22 lata,ojczym ma 38 i jest aż 7 lat młodszy od mamy. Mama była wdową jak poznali się i jest bardzo atrakcyjna jak na swój wiek a on jest taki męski,przystojny,wysportowany,szarmancki,dowcipny. Mama jest o mnie zazdrosna chyba,bo nie pozwala mi chodzić po domu w negliżu jak kiedyś,gdy mieszkaliśmy we dwie. A ja zazdroszczę jej ojczyma.Tego jak ją adoruje,przynosi jej kwiaty,dba o nią i wyręcza .I o to co robią w sypialni,bo słyszę jak jęczy i krzyczy podczas seksu. Miałam dwóch chłopaków ale oni nawet w procencie nie byli tak fajni jak ojczym. Chciałabym żeby był mój,marzę o seksie z nim a on czasami tak na mnie zerka,na figurę czy biust,że mam ciarki i robi mi się mokro z pożądania. Dzisiaj jak przyszedł mnie budzić,to już nie spałam,tylko leżałam z zamkniętymi oczami.On wsunął rękę pod kołdrę,pogłaskał mnie po udzie,od wewnętrznej strony,a potem delikatnie uszczypnął i powiedział"wstawaj Kasieńka,zaraz śniadanie". Czy takie jego gesty nie świadczą,że nie jestem mu obojętna,że myśli o mnie jak o kobiecie a nie tylko córeczce.

Gość gość
Dzisiaj wszedł przypadkiem(?) rano do mojego pokoju,niby po to,by powiedzieć,że poprawił światło w garażu i że już działa. Stałam właśnie przed szafą wybierając pończochy,w bluzeczce i stringach.Powiedział co miał powiedzieć i stał dalej w drzwiach, gapił się na mój tyłek.Powiedziałam"przeszkadzasz". A on"fajnie popatrzeć na taką duuupkę,masz identyczną jak mama,jeszcze się kiedy pomylę".Ja mu "idź już,nie dla psa kiełbasa" a on" pożyjemy,zobaczymy,nie musisz daleko szukać jakbyś miała chęć,twoja mama nie narzeka". Zaśmiał się jeszcze i zamknął drzwi. Osacza mnie. Jest równym gościem,zamiast być wściekła,coraz realniej o nim myślę.

Gość gość
to masz problem

Gość gość
co zamierzasz z tym zrobic?

Gość gość
A żebyś wiedział(a),że mam.Tym bardziej,że od jakiegoś czasu nie mam chłopaka,jestem zdana na masturbację.Zresztą z nim głównie w wyobraźni w roli głównej.

Gość gość
Sama sobie zadaję to pytanie. Chciałabym i boję się. On naprawdę mi się podoba.Przypuszczam zresztą ,że zdecydowanej większości kobiet by się podobał. Jest mężem mojej mamy i przy całej jej tolerancji i wyrozumiałości,nie wiem jakby zareagowała jakby to się wydało. Lecz z drugiej strony,dlaczego miałoby się wydać? Po nim widać,że ma nadmiar libido i co jakiś czas mogłabym na tym skorzystać.Lepiej z tak fajnym facetem jak on niż z pierwszym lepszym wyrwanym z pubu. Najgorzej,że już długo nie miałam faceta i jak mówią,zaczyna mnie nosić.On jest na wyciągnięcie ręki i uwodzenie go jest podniecające( jak wczoraj kupił lody do kolacji dla wszystkich,to spytałam patrząc na niego" dlaczego takie małe,polizałabym większego").Nawet się chyba nie zarumieniłam.

Gość gość
ile masz lat? jak moge wiedziec?

Gość gość
Czytelniku, czytaj dokładnie powyżej.

Gość gość
Juz przeczytalam sorki nie zauwazylam wczesniej.

Gość gość
Nie uważam by wiek miał znaczenie jak hormony buzują a ciało dopomina się seksu i pieszczot.

Gość gość
Pisalas ze matka twoja jeczy krzyczy itd. Mam pytanie ona jest tak glosna jak ty jestes w domu?

Gość gość
"Pewnaa"?,hm...

Gość gość
Czytelniczko pytająca o wiek,czy może masz podobnie czy tylko ciekawość cię tu sprowadza?

Gość gość
mam podobnie ale moja mama nie zachowuje sie glosno jak ja jestem w domu.

Gość gość
podgladalas jak oni to robia?

Gość gość
Widze ze jestes jeszcze wieksza wariatka jak ja haha

Gość gość
Tzn. mam rozumieć,że też masz przystojnego ojczyma i między wami jest, powiedzmy...niewinny flirt. Czy w twoim przypadku jest inaczej?

Gość gość
Nie wiem czy wariatka ale tak , miałam okazję.

Gość gość
szczesciara z ciebie

Gość gość
Ciekawa jestem jakie to uczucie cos takiego widziec? z jakiej odleglosci ich widzialas?

Gość gość
Czytelniczko, nie wiem czy to nadal ty,ale jeśli tak to przybliż mi troszkę siebie i odpisz na moje pytania powyżej,jestem ciekawa,czy tylko ja żyję z takim problemem.

Gość gość
To ja- tez podnieca mnie moj ojczym, troche mnie kokietuje widze i czuje to.

Gość gość
I ma super ,,meskosc" zazdroszcze mamie.

Gość gość
Pożądasz czy jesteś porządna tytuł trochę jest mylący