Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządam ojczyma

Polecane posty

Gość gość
Pozadam i chyba jesten pozadana przez niego

Gość gość
A ty też go kokietujesz? Bo jak masz powiedzmy 14 lat,to trochę to ryzykowne. A ty skąd możesz tą "męskość" ocenić,jak twierdzisz,że nie podglądasz?

Gość gość
mam 24 lata. Podgladam jak sie kapie pisalam wczesniej czytaj uwazniej.

Gość gość
Czytelniczko, ktoś nam przeszkadza w wymianie wiadomośc***ewnie jakiś zaciekawiony tematem zboczek. Ostatnie wpisy nie wszystkie są chyba twoje.

Gość gość
Po pierwsze pisałaś , że masz 22 lata a nie 24 a po drugie wczoraj dokładnie o tym film leciał który (jak widać) dał ci pomysł na topik ;)

Gość gość
to moje wpisy

Gość gość
Nie jestem autorka tematu. Myslalam ze pisze z autorka !

Gość gość
Jestes autorko?

Gość gość
Szkoda ze ucieklas pozdrawiam

Gość gość
A słownika nie poŻądasz?

Gość gość
A.Nie uciekłam czytelniczko,dobrze z tobą porozmawiać wiedząc, że masz podobne problemy życiowe,chociaż szkoda,że nie przybliżyłaś mi swojej sytuacji.Cz.napisz mi coś o sobie i czy radzisz sobie z tym. Może postronni nie będą nam się wcinać za bardzo. Nie mam komu z tego się zwierzyć a przecież nie pójdę z tym do mamy.

Gość gość
A.Pytająca,napisz coś. Oni wyszli gdzieś do pubu, mnie nie bardzo się chce cokolwiek. Siedzę w domu i myślę o sytuacjach takie jak nasze.

Gość gość
A.Cz.p.on ponownie zachowuje się dwuznacznie,wysnuwa aluzje. Poradź.

Gość gość
Powninnaś porozmawiać z mamą by nie krzywdzić nikogo i w trójkącie.Zanam taką sytuację i kochają się we troje.

Gość gość
Rozważałam takie wyjście i podejrzewając go o wysokie libido przyznam,że to byłaby dobra opcja. Tylko jak do diaska mam otworzyć usta w takim temacie? Próbuję całą tą sytuację wybić sobie z głowy. Poruszając to z mamą mogę wejść na grząski grunt i z najlepszej pod słońcem mamy zrobić sobie najgorszego wroga. Szkoda,że nie jesteś czytelniczką ,która wcześniej się do mnie odezwała.Ona by zrozumiała.

Gość gość
Zdrada z nim to może być tragedia po czase gdy sie wyda a może się wydać bo sie zakochsz i co?Tam gdzie był taki trójką była nie wielka różnica miedzy matką a córką i ojczym był między nimi wiekowo.We troje zawsze dochodziło z córka do stosunku a potem był tylko seks we troje by nie była żadna poszkodowana.Potem zmieniliśmy zamieszkanie i nie wiem co się dzieje z nimi.

Gość gość
To u mnie sytuacja jest podobna wiekowo, bo ojczym ma 38 lat,mama 45 a ja 22. Jest bardzo męski i ma dużo wigoru, po ich zachowaniu wnioskuję,że kochają się bardzo często. Ja się przed nim bronię, przed jego słowami,gestami i spojrzeniami,ale jednocześnie mam watę w nogach i mokro jak o nim myślę. Kiedyś było spokojnie ale ostatnio toczę walkę sama z sobą , bo pewnie najmniejszy gest mojego przyzwolenia starczyłby mu do zrobienia ze mnie kochanki.

Gość gość
widzę, że jest nas nie jedna. Podaj @ - napiszę, tutaj nie warto. Dziękuję.

Gość gość
Najlepszy sposób na pokusę to jej się oprzeć ;) może jeśli spróbujesz sexu z ojczymem to potem ci chęć na niego przejdzie :) szczerze to ci zazdroszczę takiej sytuacji! Ja na twoim miejscu bym go chyba uwiodła, a gdyby się wydało mogłąbyś wtedy zaproponować sex we troje ;) na twoim miejscu specjalnie chodziłąbym przy nim pół naga tylko podczas nieobecności mamy...;) spróbuj tak w samych stringach i staniku ciekawe co wtedy zrobi twój ojczym :)

Gość gość
mmm podaj @

Gość gość
A to ty autorko? to ty podaj maila.. :)

Gość gość
to ja Ciebie poprosiłam pierwsza więc?

Gość gość
gwiazdunia6@onet.pl

Gość gość
A.Nikomu nie podawałam maila.Przynajmniej obecnie nie uznaję tego za stosowne. W kwestii uwodzenia jest tak,że ja tak sama z siebie nie chcę go uwieść ,to tak jakoś samo wynika z naszych relacji.On mi się bardzo podoba jako mężczyzna ale jest facetem mamy. To jego spojrzenia,gesty , słowa i czyny są pełne aluzji skierowanych w moją stronę. Mama kilka razy ofuknęła mnie za chodzenie po domu w dezabilu ze względu na jego obecność.Wcześniej , jak mieszkałyśmy same , takie chodzenie było na porządku dziennym zarówno w jej jak i w moim wykonaniu.Często paradowałam w jej obecności po domu nago i nie przeszkadzało to nam. On kilka razy szczypnął mnie niby żartem w tyłek czy przytulił wcale nie ojcowsko.Obejmując mnie w talii zsuwał rękę na biodra i pupę,głaszcząc ją przy tym. Gdy stałam przed lustrem czesząc się w stringach i koszulce, a bez biustonosza,stanął za mną i położył ręce na piersiach,potem przez koszulkę opuścił na brzuch,klepnął mnie w odsłonięty pośladek,rzucił,że taka fajna dupka się marnuje i wyszedł.Teraz niekompletnie ubrana staram się nie wychodzić ze swojego pokoju czy swojej łazienki. A z drugiej strony ciągnie mnie do niego.On ma w sobie jakiś diabelski męski erotyzm.W jego obecności myśli same zmierzają do bzykania,sceny łóżkowe same cisną się do głowy. Kończę,wszystko we mnie się burzy.Nie uspokoję się bez zrobienia sobie dobrze.

Gość gość
podnieciłam się...

Gość gość
Jak będziesz sama z nim w domu to uchyl drzwi do swjego pokoju rozbierz się i zacznij się mastrubować jęcząc jak usłyszy może zajrzy i samo się dalej potoczy :)

Gość gość
a i jeszcze lepiej jakbyś krzyczała jego imię z zamkniętymi oczami...

Gość gość
Wiem co oni teraz robią.Zszedłam na dół i stanęłam na paluszkach za drzwiami ich sypialni.Trochę chichotów i śmiechów do mnie dotarło.I słowa mamy"tylko ostrożnie,żeby wszedł cały" a potem jej jęki. Masturbowałam się z myślą,że wchodzi we mnie.

Gość gość
po co się tak zadreczasz dziewczyno! zrób to z nim i pokaz mu ze jestes lepsza w lozku od mamusi

Gość gość
Pomarzyłam sobie trochę,trochę westchnień było,ciarki i drżenie nóżek też. Właśnie że nie wiem czy jestem w tym lepsza.Miałam tylko dwóch chłopaków z którymi to robiłam.Z pierwszym to może nie porażka ale też żadne szczyty.Z drugim było bardzo dobrze,nie raz mnie dobrze rozbudził i zaspokoił ale nasze drogi się rozeszły.