Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kacper1987

O jakim seksie fantazjują kobiety?

Polecane posty

Gość gość
o ostrym, o trójkątach, brutalności itp. choć w łóżku raczej preferuję romantyzm, trochę inaczej niż w fantazjach :)

Gość erozzzja
o byciu związaną, bez skrępowania;-)

Gość gość
na trójkąt 2M+K mąż się nie zgodzi :P z resztą te fantazje są fajne póki pozostają fantazjami i nie ciągnie mnie do ich realizacji (oczywiście poza ostrym seksem bo to normalne)

Gość Onaaaa27
Oj, jest tego troche.. Na pewno niegrzeczny seks z dwoma swietnie zbudowanymi, mlodymi facetami, totalnie bez zobowiazan.. Seks ze starszym od siebie, dojrzalym mezczyzna, ktory by nade mna dominowal - taki seks zakazany, bylabym jego mala dziewczynka... Seks z kobieta, ona lesbijka - ja nie doswiadczona, zmusza mnie do pewnych czynnosci.....a potem dzieje sie fajne :P Mam nadzieje, ze czesc z tych fantazji uda mi sie zrealizowac..

Gość dojrzała kobieta marzy
o przesyconym erotyką,namiętnością ,powolnym,a czasem szybkim,z cudownym orgazmem.

Gość gość
ja mam marzenie o sexie w miejscu publicznym

Gość gość
ja mam rozne fantazje ale jesli chodzo i te z facetem..;)- to najczesciej marze, zeby bylo to nieprzewidywalne i stanowcze,marze, zeby facet poprostu nie dal mi wyboru!!! musi to byc tu i teraz!!! Oczywisicie jesli sa sprzyjajace okolicznosci. nie znosze facetow, ktorzy kraza dookola i a moza tak, aaamoze nie, moze tu a moze nie a moze teraz a moze nie..- Jesli chcesz dac kobiecie satysfakcje i spelnic jakies jejj wyobrazenie o wspanoalym seksie to badz stanowczy ale z wyczuciem. Co do miejsca czy sposobu to jak powiedzialam wyzej, w nieprzewidywalnym miejscu i w nieoczekiwany sposob. Interpretacja zalezy od ciebie i waszych jakis tamrelacji .

Gość gość
ile kobiet tyle fantazji, nie mozna powiedziec jednoznacznie. Baa, czasem jedna kobieta a mnostwo fantazji. Ja mam fantazje, zeby facet bez zazenowania wzial mnie poprostu od tylu i zanim sie zorientyuje, niemal bylo po wszystkim. Moze to dziwne ale to mnie podnieca. Z bardziej hardkorowych dwoch facetów i ja, a nawet ja i inna kobieta.Wszystko zalezy od dnia i nastroju.

Gość gość
ja mam marzenie o sexie w miejscu publicznym i tak aby inni widzieli może nie na środku knajpy, ale tak żeby to było zauważalne np. na kanapach gdzieś w klubie.

Gość gość
w miejscu publicznym fajnie, najlepiej w windzie, przy innych ludziach jakies macanko z nieznajomym lub kolega z pracy ;) albo na uroczystej kolacji pod stolem zaspokojona przez przystojnego dalekiego krewnego ;) :P

Gość sandralove
Z czarnym.