Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość888

koniec z antykoncepcja

Polecane posty

Gość gość888

Witam, chce przestac brac antykoncepcje (plastry). Czy z tego powodu powinnam udac sie do ginekologa?

Gość gość888
Poprostu mam obawy ze nie bede mogla zajsc w przyszlosci w ciaze, a jak przytrafi sie teraz to tez wielkie szczescie bo jednak w glebi serca jest takie pragnienie lecz narzeczony nie jest gotowy

uważam, że decyzja o dziecku musi być decyzją dwojga.. jeśli masz jakieś obawy udaj się do ginekologa... ludzie z forum raczej Ci w tym nie pomogą...

Gość gość
Tylko się bzykaj.

Gość gość
oczywiście powinnaś pójść do ginekologa jak chcesz zakończyć z plastrami antykoncepcyjnymi. Pewnie twoja decyzja jest podyktowana planami o zajściu w ciążę? Jeśli tak to tym bardziej powinnaś udać się do ginka na badanie, niech cię zbada. Ciąża to bardzo ważny, najważniejszy etap w życiu kobiety. Jak miałam zajść w ciążę to chodziłam do doktor Anny Kluz-Kowal która ma gabinet w Białymstoku http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ i to Ona prowadziła moją ciążę. Chodziłam również na profilaktyczne badania i szczególnie dbałam o siebie – dużo snu, wypoczynek, zdrowa dieta. Urodziłam zdrową córę i teraz jestem szczęśliwą mamusią. Tego tobie też życzę.

Gość gość
A ginekolog w czym ma tu pomoc? Odkleić ten plaster czy jak? Nie ma po co iść. Nie bierzesz i już.

Gość gość
...ale jesli nie uprzedzisz partnera o tym i zajdziesz w ciąże, to mozesz sie boleśnie zawieźć