Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najnowszy dokument o poloni w Irlandi uk

Polecane posty

Gość gość
youtube.com/watch?v=sMBprJkGyJI&feature=youtu.be

Gość gość
Alez wiedza :D Tesknia, ale sa tam gdzie da sie zyc :D W Pl tez sa panowie I wladcy, ale nie da sie zyc :P

Gość gość
Stek bzdur. Filmik gazety polskiej wiec co sie spodziewać. Aktorzy tam wystepujacy to typowe niemoty. Najśmieszniejsi było jak odpowiadali na pytanie o normalność. Nawet nie wiedzieli co powiedzieć . Czlenio od mp3 i zupy szczawiowej to giciory. Niezła miałem polewkę oglądajac to gowno. Po 15 min wylaczylem

Gość gość
szit. ja naprawde nie zamierzam wracać do kraju, gdzie jak nie ryzy p***b to kaczka smolenska.

Gość gość
haha podobala mis ie wypowiedz jednego ,ze jak przyjechal to kupil sobie mp3 xd ahahaha

Gość gość
dobrych kilka lat temu mp3 w polsce było drogie ;)

Gość gość
Ja mp3 w PL mialem jakies 12 lat temu i wcale drogie nie bylo jak na zarobki.

Gość nieśmialy bywalec forum
idiotyczny film pokazane podobne historie ludzi ktorym nie powiodlo sie w Polsce rozwalila mnie bardzo pozytywna wypowiedz na temat bylego prezydenta ktory zginala w katastrofie podczas kiedy on sam nie szanowal emigrantow - okreslal ich mianem nieudolnych żenada

Gość gość
żenadą to jesteś ty plebsiaro zero patologiczne żenadą pomyłką spermy twojego starego zerem i wstydem sprzedajną mendą wypier...laj i nigdy nie wracaj dobrze że takich kutafonófff nie ma już w Polsce

Gość gość
emigranci to są ludzie nieudolni :) nieudacznicy kombinatorzy dna ,patologia zera tandeta jednym słowem ..plebs którego dzięki c*****e...j UE pozbyliśmy się z naszego kraju :)

Gość gość
Emigranci chcący na emigracji chcacy to najgorszy sort ludzi. Co do Kaczora to był najgorszy prezydent z możliwych. Komór analfabeta jest przy nim jak omnibus przy menelu.

Gość gość
Kaczyński to był jedyny inteligentny prezydent dobry człowiek i do tego patriota który nie chciał aby rozgrabiono Polskę jak to zrobił rząd PO Tuska śmiecia ! Nigdy nie widziałem aby jeden z Kaczyńskich to co miał do powiedzenia czytał z kartki jak to robią debile typu tusk komorowski czy sikorski ..debile tanie sprzdajczyki ! jak mogli Polacy dopuścić aby taki plebs rządził krajem ?! Wstyd podłośc żenada i dno!

Gość gość
Kaczyński to szmata, ktora na wiecu machała do gruzińskiej gawiedzi i chciała Polske znów wpędzić w koszmar wschodniej ekspansji. Tusk przynamniej trzyma z zachodem, z czego nawet te emigracyjne niemity czerpią korzyści. Powiedz mi na jakiego potrzebna nam sa sojusze z Gruzja, Ukraina czy bialorusia. My jubto przerabialismy w swojej historii. Czas zacząć trzymać z Francuzami czy Brytolami.

Gość gość
Tusk to marionetka żydowsko szkopskiej propagandy idioto ! Jak się nie czyta książek a wierzy telewizji to właśnie takie jak twoje tępackie rozumowanie powstaje u wielu ociemniałych o niskim ilorazie inteligencji ludzi ! Jak chcesz szorować szkopowi buciska którymi bedzie cię kopał po twoim miernym dupsku ,to wierz dalej tym szumowinom żydowsko-szkopskim z PO !

Gość gość
Tak wiem kurfa dziadek jego by w wermachcie hahahahaha Żydzi Polskę sprzedali tylko, ze Adam Mickiewicz bul Żydem i do żydowskiego Boga sie modlisz. Gardzę narodowcami. Za Polskę poszedłbym w ogień ale dobrych antysemickich, amntypolskich kuref strzelałbym bez zastanowienia