Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona karmi piersią już 6 lat

Polecane posty

Gość gość

fakt.pl/wydarzenia/matka-karmi-swoja-szescioletnia-coreczke-piersia,artykuly,516532.html#fp=fakt

Gość gość
skopiujcie link do wyszukiwarki

czytałam,to jest dla mnie chore:/ mnie sie wydaje ze to jakies zboczenie bo to nie jest normalne

Gość gość
Fuj :-o

Gość gość
niech karmi ile chce, co mnie to, twoj interes to tez nie jest, zajmij sie soba a nie komentujesz czyjes zycie. zeby twojego nie skomentowano...

Gość gość
Lepiej obejrzyj sobie teledysk "promujacy kp w Polsce". Na wymioty się zbiera. Tłuste baby siedzące na ławce karmiace wywalonym zwisającym cyckiem dzieci ponad roczne ,ktore biegają, skacza, normalnie samodzielnie funkcjonują. Bo ten film jest na you tube, a ten teledysk promuje kp naj najdlużej. W zaciszu domowym nic mi do tego,ale czy ja serio muszę ogladac takie widoki w parku,galerii, na lawce itp?Sama kp oslanialam sie tetrowką, do przychodni sciągalam mleko, oprocz tego ze ktos sobie ogladania mnie kp nie zyczyl to ja sama przede wszystki kp tylko przy męzu i 2 corkach starszych. Zaraz przeczytasz tu ze kazda moze kp ile chce, tzn czy pol roku(co uwazam za fajne) czy wlasnie 6 lat- to sam miód i przeciez takie naturalne:)