Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza w "dni nieplodne"

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy sa tu moze Panie ktore zawsze w ciaze majac teoretycznie dni niepłodne?

Gość gość
W czasie miesiączki mozna zajsc a co dopoero w czasie nieplodbych dni...

Gość gość
Zaszłe w ciąże oczywiscie miało być ;-)

Gość gość
tak, ja. 35 dzień cyklu, teoretycznie miałam wtedy dostać okres (mam długie cykle)

Gość gość
Ja. 7 dc. Niestety poroniłam.

Gość gość
ja także zaszłam w dni niepłodne... Jeden dzień po zakończeniu okresu :) Na szczęście staraliśmy się o dzidziusia więc było to bardzo pozytywne zaskoczenie :) Dziś kończę 17 tc :)

Gość gość
Ja w 31 dc- czekałam na @ ;) syn ma pól roku a ja dalej na ta @ czekam :P

Gość gość
tak, ja:) w 25dniu cyklu (mialam długie cykle)

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi :) dzieki wam mam nadzieje ze moze sie udac :) A przy cyklach ok 28 dni zajscie przed @ marne szanse raczej, prawda? Staramy sie z mezem o dzidzie ale nie zawsze mamy mozliwosc bzykania w dni plodne :P

Gość gość
raczej niemożliwe. przy krótkich cyklach prędziej przed płodnymi i w płodne 9-15 dzien cyklu:)

Gość gość
ja stosuje npr już pare długich lat i nie wpadłam. dziwia mnie te kobiet które pisza ,ze wpadly w 35dc skad to wiecie ? prowadzicie karty cyklu?

Gość gość
Co za brednie, jak można zajść w ciążę w 31, 35 dniu cyklu, piszą czekałam na okres, miałam wtedy dostać okres i okres nie przyszedł... Nie przyszedł bo juz byłyście w ciąży a nie zaszlyscie w 30 którymś dniu cyklu!!!

Gość gość
gościu z 14:45 jestes debilem. zaszłam w 35 dniu cyklu a nie wczesniej tepa p**do bo tylko wtedy wspólzyłam. żeby zajść wczesniej mysiałabym współzyc wowczas wczesniej, a nie było żadnych zbliżeń. widac że w twoim przypadku myslenie boli...

Gość gość
14:24 ty chyba masz regularne cykle co? dlatego ci sie w głowie to nie mieści:) kobiety mają rózne cykle 21, 28, 35, 40dni i to wszystko jest normalne. kobiety które zachodza w 35, 50 dniu cyklu czesto cierpią na zespół policystycznych jajników i wtedy owulacja jest rzadziej i nie do przewidzenia. jaknajbardziem mozna zajśc w 35 dniu cyklu:)

Gość gość
Gościu z 14.46: widać po słowach których używasz i umiejętności czytania godzin ze reprezentujesz sobą poziom niższy niż zerowy, wiec napewno sama nie wiesz również kiedy w ciążę zaszlas, wiec nie udzielaj tu bzdurnych informacji o zachodzeniu w ciążę w 30 którymś dniu cyklu, bo to śmieszne jest!!!

Gość gość
Pytanie jest o zajście w ciążę w dni niepłodne a nie o dzień cyklu, no skoro ktoras z was ma 50 dniowe cykle to niech sobie z tego wylicza swoje dni płodne i niepłodne a nie pisze ze zaszła w ciążę w dni niepłodne!!!

Gość gość
14:50 dlaczego nie miesci ci sie w głowie zachodzenie w poznym dniu cykly który jest długi:) ? ja na przykład za szłam w 25tym wiem to dokładnie bo sluz był przejrzysty, tylko raz w tamtym cyklu kochalam sie zmężem a każde usgo ciązy potwierdza date poczęcia co do dnia, a jesm w 6miesiącu. zastanawia mnie twoje ograniczone podejcie, przeciez sie na tym nie znasz, wiesz jak dziala zespól policystycznych jajników na cykl? nie wiesz bo widac to w twoim niedowierzaniu:) radze poczytać nie strzep języka bo jestes w błędzie.

Gość gość
14:53 słonko, w temacie jest w cudzysłowiu napisane: "dni niepłodne", wiec nie zrozumiałaś.

Gość gość
Ja mialam 29 dniowe cykle, dobry rok jechalismy na kalendarzyku i sie udawal. Az tu kiedys 2 dni po okresie... i to byl jedyny raz, bo pozniej meza nie bylo... ;-) a dzis nasza wpadka ma juz prawie 3 lata )

Gość gość
Dni niepłodne tak naprawdę zawsze się powinno pisać w cudzyslowiu ponieważ nikt na 100 procent sam sobie tego nie wyliczy!!!

Gość gość
"wiec nie udzielaj tu bzdurnych informacji o zachodzeniu w ciążę w 30 którymś dniu cyklu, bo to śmieszne jest!!! " gosciu mylisz sie, można zajść nawet w 60dniu cylku jeśli ktos ma nieregularne:) dokształć się, sa kobiety które misiącami nie mają okresu a owulacje wystepują. natrura nie jest taka oczywista. 28dniowy cykl jest umowny, ani moja mama ani siostra ani ja nie mamy tak krótkich (byc moze dla ciebie zwyczajnych) cykli. u mnie w rodzinie kobiety miesiączkowały nieregularnie a cykle z miesiąca na miesiąc mogły się róznic o 5-15 dni. wszystkie jestesmy zdrowe i dzieciate, taka nasza natura.

Gość gość
no własnie:) jak widac nawet dwa dni po okresie można:) czyli jakiś 7dzień cyklu. natura płata nam figle i to jest normalne, 28dniowy cykl jest tylko średnią.

Gość gość
To ze wy jesteście zdrowe i dzieciate i zaszlyscie w ciążę w 30 czy 50 dniu cyklu nijak się ma do pytania o zajście w ciążę w dni niepłodne, ponieważ przy waszych cyklach 50 dniowych może i ten 30 dzień cyklu był płodny ale nie o to tu chodzi

Gość gość
gość dziś To ze wy jesteście zdrowe i dzieciate i zaszlyscie w ciążę w 30 czy 50 dniu cyklu nijak się ma do pytania o zajście w ciążę w dni niepłodne, ponieważ przy waszych cyklach 50 dniowych może i ten 30 dzień cyklu był płodny ale nie o to tu chodzi " no własnie to ty nie rozumiesz. nie da się zajsc w ciąze w dni niepłodne PRZECIEZ TO LOGICZNE! pytanie więc brzmi o teoretycznie "niepłodne dni". w CUDZYSŁOWIU. myslenie na prawde nie boli:)

Gość gość
tłumacze ci ten cudzysłow juz trzeci raz jak nie dociera to nastepny sobie daruję...:) nie da sie zajść w ciaze w dni niepłodne każdy to wie. chodzi o dni które uważałyśmy za niepłodne.

Gość gość
Tu auttorka :) x Dziewczyny spokojnie nie ma powodów do kłótni :) Dzieki serdeczne za Wasze odpowiedzi :) x A co do ciąży w "dni niepłodne" to jak najbardziej miałam na myśli takie w których my myślimy, że nie mozliwym jest zajście w ciąze a jednak sie udało.

Gość gość
podnosze

Gość gość
Do gościa który lepiej jak ja i mój gin wie kiedy zaszłam w ciąże. Otoz ja wiem kiedy i z kim sypiam a ze jest to tylko i wyłącznie mąż to sprawa jest prosta... W ciąże zaszłam w 31(!!!!) dc :P cykle miałam srednio co 30-32 dni, mąż byl akurat w domu wiec myśląc ze @ to kwestia godzin zaszaleliśmy... Wczesniej seks z gumką ale.akurat w tym m-cu męża nie bylo wiec wiem ze prezerwatywy nas nie zawiodły ;) test ciążowy wyszedł pozytywny dopiero 2 tyg po zbliżeniu wiec pobiegłam do dr... Teoretycznie z ostatniej @ mial to być 8-9 tydz ale na usg tylko 5 tydz-nawet serduszka nie bylo... Po dwóch tyg bijące serce na usg i data poczęcia podana przez dr pokrywała sie z tym dniem kiedy byl seks bez zabezpieczenia... I teraz pytam jak to możliwe ze wg Ciebie w tym 31 dc bylam juz w ciąży??? U mnie sie okazało ze bóle ktore wzięłam za okresowe byly owulacyjne... Wiec niech mi nikt nie wmawia ze nie moglam zajść w ciążę w 31 dc!!!

Gość gość
A gowno nas to obchodzi tak naprawdę ze ty w 31 dniu cyklu zaszlas w ciążę, jak jesteś głupia jak but to jeszcze nie raz zajdziesz