Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar27

Re: kamica nerkowa czyli jak znosić ból podczas rodzenia

Polecane posty

Gość Mar27

Witam była taki temat już zakładany było ponad 255 stron i możliwość przeczytania różnych historii współcierpiących na to samo. Czy zostało skasowane bo nie mogę znaleźć ? jakby przestało istnieć pozdrawiam ?

Gość gość
ja też wczoraj szukalam,co sie stało??? ą tak na marginesie to zniknęło mi więcej tematow z ulubionych

Gość Mar27
No właśnie!! Szczerze jestem zawiedziona takim obrotem sprawy- tym bardziej, że temat był często odwiedzany.. i aktualny

Gość gość
ciekawe komu ten temat przeszkadzal.....:o sa setki pozakladanych tematow z zadna odpowiedzia lub co najwyzej kilkoma zaledwie, a tu taki POZYTECZNY topik usuneli!!!

Gość Mar27
Może jest możliwość napisania - wysłania maila do kogoś kto się tym zajmuje :/ administrator strony lub coś

Też jestem zawiedziony bo było tam dużo rzeczowych porad i doświadczeń innych osób...

Gość ilaf
Co za znieczulica! Ciekawe czy da się to przywrócić? Pozdrawiam.

Gość gość
Gdzie jest tamto forum jestem świeżo po ursl i problem z dj tam było dużo potrzebnych postów proszę o przywrócenie tematu

Gość gość
Oddajcie tamto forum nie wiem komu ono przeszkadzało

Gość Mar27
nie wiem komu przeszkadzało ale go nie ma :/

Gość gość
o matko, a gdzie ten temat w którym się udzielałam parę lat temu z kamieniarką ??Szlag by to :-( tam tyle cennych uwag było! Znowu mam atak, męczę się od tygodnia z 2 dniową przerwą... biorę furaginę, rowatinex,witaminę c, buscopan

Gość gość nikitka
to wyzej to pisałam ja nikitka ech :-(

Gość gość
Witam czy przy kamieniu w nerce tez macie poszerzony UKM

Gość gość
najlepiej chyba skonsultowac takie tematy u ekspertow, osobiscie w tym temacie moge polecic Ci www.uorlog-gorecki.woclaw.pl

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/