Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam wsparcia odob chetnych do zmian w sobie

Polecane posty

Gość gość

Przyznam sie jestem ostatnio mega leniwa,zapuscilam sie. Wlosow nie mylam od tyg. Do tego mam odrosty i nawet jak umyje to mam matowe wlosy.Obiecalam sobie ćwiczyć z hulahop bo urosl mi brzuch przez ostatnie 3 miesiące, mialam zacząć jesc marchewki by poprawic karnacje i jestem zarosnieta jak yeti. Ostatnio objadam sie wieczorami,wczoraj wyjadlam wszystkie pieroty i bajeczne z mieszanki wedlowskiej.Moje stopy tez wolaja o pomste do nieba!Czas powiedzieć sobie STOP. Czy jest tu ktoś taki jeszcze. Zaraz wychodze do sklepu,kupie sobie jakiś kalendarz żeby zapisać postanowienia,zmierzyć sie,zważyć i pilnować!! Jakie kosmetyki polecicie do ciala i twarzy by poprawic koloryt? Fajnie nawilzyc.I pytanie czy szczotkowanie włosów poprawia ich wygląd albo wzmacnia? bo ja uzywam grzebienia caly czas. chetne do zmiany w sobie zapraszam:-)

Gość gość
No wiec zaczelam od kupienia sobie kremu,wybralam loreal triple active do wrażliwej skory i kupilam 3 maseczki do twarzy. Ogarnę chwile dom bo syn spi i siadam do pisania postanowień.rozplanowania ćwiczeń itd.:-) oczywiscie nie zrobilam listy zakupów i zapomnialam o szczotce do wlosow.