Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tartabulkazmakiem

Czy może być z tego ciąża?

Polecane posty

Gość Tartabulkazmakiem

Taka sytuacja: Spotykam się z facetem, to mój 4 dzień brania tabletek po przerwie (tabsy biore juz 4 lata), dochodzi do zblizenia w gumce. Nastepnego dnia rano biore tabletke ale tego dnia mam tez zatrucie pokarmowe (biegunka) niestety nie pamietam, czy wystapila po 4h od polkniecia tabletki. I teraz świruję, że może coś, bo bola mnie jajniki, bo nie pamietam, czy prezka przypadkiem nie pekla (facet tez nie :P) Czy to moje świry. Zawsze się śmiałam z dziewczyn tak świrujacych ale widze teraz, ze to nie zarty, kiedy powaznie nie myslisz o zalozeniu rodziny a przed toba dobra praca, wyjazd itp. Uspokojcie mnie prosze :)

Gość gość
skoro miałaś zatrucie pokarmowe, to dlaczego nie zrobiłaś tak, jak napisali na opakowaniu tabletek w razie takiego przypadku?

Gość tartabulkazmakiem
Nie zrobilam i juz. Sytuacje opisalam jaka byla. Nie potrzebuje pouczen ani tekstow w stylu "moglas zrobic tak i tak jestes nieodpowiedzialna itp" Opisalam sytuacje, chcesz odpowiedziec na pytanie to odpowiedz, nie chcesz, nie czytaj, proste.

Gość gość
zrob test 2 tyg po stosunku i sie dowiesz, szansa zawsze jest

Gość deateatr
Za dużo niewiadomych, bo jesli zwymiotowałaś albo miałaś biegunkę w ciągu 4h od przyjęcia tabletki i jesli prezerwatywa pękła to mozliwość ciąży jest, to pierwszy tydzień tabletkowy więc niebezpieczny. Jeśli prezerwatywa pękła ale tabletka się wchłonęła, to jesteś bezpieczna. Jeśli tabletka się nie wchłonęła ale z prezerwatywą było okej to tez jesteś bezpieczna. Musiałabyś mieć pecha okropnego żeby stało się aż tak źle, że i prezerwatywa i tabletka nie zadziała. No ale i to możliwe. Tak więc współczuję, bo rozumiem nerwy. Za dużo niewiadomych dla ciebie a dla nas piszacych to juz w ogole :) No ale głowa do gory, to musialby byc pech nad pechami ;)