Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quinn

łysienie z każdego powodu

Polecane posty

Gość Quinn

Witam, jestem łysiejącą juz osobą od 5 lat, ale jakoś ukrywałam moje ubytki róznymi doczepkami. Niestety juz nie mam do czego doczepiać i zastanawiam się nad kupnem peruki. Tylko, że jak byłam w jednej klinice to chcieli ode mnie 9 tyś, Matko Boska czy rzeczywiście peruka z prawdziwych włosów tyle kosztuje? Gdzie kupiliście swoje peruki i ile daliście jeżeli można wiedzieć?> nie stać mnie dać 9 tys za perukę z prawdziwych włosów.

witam cie, ogólnie peruki z prawdziwych włosów są drogie, ale rzeczywiście 9 tys to przesada. Jest pełno takich firm gdzie można kupić takie włosy. Są dwie firmy gdzie mają przystępne ceny jest to Second Hair i Zaprojektuj Swoje Wlosy. Reszta jak dla mnie to za drogie a i jakościowo wcale nie lepsza od wspomianych wcześniej.

Gość gość
Jeżeli leczysz ów łysienie u lekarzy i ogólnie jest to jakieś schorzenie to możesz dostać skierowanie na perukę od lekarza, wtedy jest spora refundacja.

Gość gloria1x
Orientowałam się, jest to dofinansowanie 250 zł. Śmiech na sali. Nawet gdybym musiała wydać 4 tyś czy 5 to 250 zł mnie nie urządza, ale dzięki za radę. A Ty nosisz coś?

Gość gość
Więc nie wiedziałam, że tak mało. :) Słyszałam, że spora. Nie, nie noszę.