Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudina

Test ciążowy i słaba druga kreska.

Polecane posty

Gość gość
A niby czemu chodzisz częściej do toalety?Przecież macica jeszcze nie jest na tyle duża ,żeby uciskała ci na pęcherz

Gość gość
17:34 może dziewczynie naprawdę się pomyliło, albo cykl się jej rozregulował.

Gość gość
A ile masz lat,ja 23.Też mam mdłości od tamtego tygodnia ale popołudniami

Nie odpowiadma na głupie komentarze. Amen;) 17:47 ostatnio faktycznie 3 ostatnie @ były z 2-3-dniowym opóżnieniem. Może to też mogło miec wpływ bo dotychczas wszystko było ok;) Ponowie pytanie. Bo ktoś mi tu syfi . Dobór ginekologa: kobieta czy jednak mężczyzna?

Gość gość
No obojniak będzie najlepszy

Gość gość
Klaudina ja chodzę do mężczyzny. Nie zawiódł mnie w pierwszej ciąży, mam nadzieję, że tak będzie i teraz. Poczytaj opinie o lekarzach w Twojej okolicy, popytaj koleżanek albo na lokalnym forum. Trochę się boję, mieliśmy poczekać jeszcze 3 lata z kolejnym dzieckiem, ale wyszło jak wyszło.

Gość gość
Byłam u lekarza,wybrałam najprzystojniejszego w mieście,normalnie miałam ochotę na niego jak mnie badał:D

Gość gość
autorko, na wrześniowych napisałaś, że 21

Gość gość
Faktycznie tam napisała,ze ma 21 lat:D od razu wiedziałam,ze to jakaś małolata bo nawet dwudziestopięciolatka miałaby już dojrzalsze myślenie niż ta panna.Jej wpisy są tak infantylne,ze aż żal się je czyta.I te teksty "nie ma nić piękniejszego niż owoc miłości-dziecko" lub "jesli się ludzie kochają to pokonają wszystkie problemy i trudności" czy coś w ten deseń. Przecież ona nawet nie ma porządnego wykształcenia nie mówiąc juz o pracy:O no ale co tam,miała parcie na dzidziusia a teraz partner będzie stawał na głowie,żeby ich utrzymać.Idę o zakład,że wcale tez nie ma męża tylko chłopaka:D Nowa kłamczuszka na forum nam rośnie:D

ojjojojoj ale się tu podziało. Posty piszę na komórce i to ze czasmai zle napisze to chyba normalne. Przepraszam,Niezauważyłam i przepraszam;) Dziękuję. Faktycznie kreska to kreska. Pomimo że wiele kobiet pisalo że po czasie dluzszym niz 5 min nie nalezy wyniku brac pod uwagę;)

Gość gość
Wydaje mi się,ze marne szanse,że z tej ciąży coś będzie bo beta jak na ten tydzień jest baaardzo niska.

Gość gość
Klaudia ja mam podobnie jak ty tez mi wyszła jedna gruba a druga słaba kreska we wtorek idę do gin mam nadzieje ze tez będę miała dzidzie :) tak naprawdę to czuje ze tak będzie :). I osobiscie wole gin męzczyzne bo w pierwszej miałam kobiete i poroniłam w 13 tyg a 4 dni wczesnie byłam u pani gin to mi nawet usg nie zrobiła

Gość gość
Te wasze kryteria wyboru ginekologa są żałosne tak samo jak wy

Gość gość
hm, na wrzesniowkach napisala tez, ze sie z mezem starali. A tu ze pomylila dni plodne z nieplodnymi.. :O hm. to jak to w koncu jest?

Gość gość
tak tak, to ze poronilas to na pewno byla "dzialka" twojej PANI ginekolog :O

Gość gość
ja nie obwiniam jej ale czemu mi nie zrobiła wtedy badan ja jej mowiłam ze mam watpliwosci czy wszystko jest ok

Gość gość
To skoro miałaś wątpliwości a ona ci nie zrobiła to trzeba było iść prywatnie.Żałowałaś 50 zł na usg, to pretensje do siebie

odradzam wchodzenia w dyskusje z tą osobą. Jest ewidentnie zdesperowana i ma za dużo wolnego czasu. Siedząc na cudzych topikach i nie wnosząc nic do tematów. Robiąc tylko syf i zamęt.

Gość gość
Syf i zamęt to ty robisz,ale czekaj namierzę twoje IP i mężulek dowie się jak go wkopalaś w bachora

Przepraszam bardzo ze się wtrące ale nie rozumiem co cie interesuje tak czy ona specyjalnie to zrobiła czy nie i wogole przeciez to jej zycie i napewno ty nie powinienes sie w niego wtracac

Gość gość
haha jej RZycie :D andzia, kup sobie slownik ortograficzny, zamiast robic sobie dzidziusia :P

Gość gość
"przeciez to jej rzycie i napewno ty nie powinienes sie w niego wtracac " jeden z najlepszych tekstów w ostatnim czasie na kafe:D RZycie ach RZycie:D:D nie wpyerdalaj się między wódke a zakąskę i wypad na wrześnióweczki testująca sraczko,won!:classic_cool:

Gość gość
O,edytowała ale "niego" nie zmieniła:D tak to jest ,jak się chce dzidziusia zamiast zdobyć wykształcenie:D

Gość gość
popraw jeszcze "na pewno" i "w ogole" Andzia ;)

a co cie tak interesują moje błędy nie masz czym się zająć tylko cudzym życiem będę pisała jak mi się podoba a po za tym na tel tak łatwo się nie pisze

Gość gość
A może telefon to zbyt skomplikowane urządzenie dla ciebie:D