Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdybyście miały bardzo dużo kasy to ile byście miały dzieci

Polecane posty

Gość gość

gdyby NIC was nie ograniczało - ani kasa, ani warunki mieszkaniowe, miałybyście świetną prace którą częściowo mogłybyście robić w domu, mniej niż 6 godzin dziennie, do tego miałybyście zaufane opiekunki w nieograniczonej ilości, gosposie itp. Do tego łatwo by wam było wracać do figury sprzed ciąży, miałybyście kasy żeby sobie podciągnąć piersi, nie miałybyście rozstepów itp. Ile byście wtedy miały dzieci?

Gość gość
jak mam kupę kasy to po co mi praca? :D ale wtedy miałabym jedno dziecko i tak :)

Gość gość
Dwoje max, nie przepadam za dziećmi

Gość gość
jak to po co? :o widać że nigdy nie kochałaś tego co robisz, ja mam prace którą kocham i to rozumiem ale ja jestem za/je/b/i/st/a i bardzo mądra, wykształcona, znam 3 języki i dodatkowo piękna :) zastanawiam się nad 3 dzieckiem ;)

Gość gość
Ja 2 bym.chciala.miec i chcialabym miec choc troche tej.kasy nie.jakos.mase.ale.troche. ,Mam 24 lata 24 tydzien.i.nie.mam nic dla dziecka zostalam.sama w ciazy zaluje.ze moje dziecko nie.bedzie mialo.tego co chcialabym.mu dac poza miloscia (

Gość gość
ja gdybym mila kase nie milabym nawet jednego ahhahah bo nie o kase chodzi tu/a dzikiego rozplodu nie rozumiem dzis razem mamy 7800zlmieszkanko wlasne i nie w glowie mi dzieci-ale ty na mym miejscu juz bys miala 7

Gość gość
Robiłam to co kocham ale nigdy za pieniądze, a raczej w ramach pasji. Jakbym miała kasę to niekoniecznie musiałabym pracować zarobkowo tylko robiłabym coś charytatywnie lub społecznie :o raczej o to mi chodziło, taka jesteś zaje/bista, że aż masz zero wyobraźni.

Gość gość
1, nie lubie dzieci (mam 1 i wystarczy)

Gość gość
cycki i brzuch to nie wszystko jest jeszcze rodzenie i aspekt zdrowotny z tym związany noszenie ciąży i karmienie, zmaganie się z awitaminozą nieprzespane noce żadna opiekunka nie zastąpi matki i tak by sie człowiek martwił i musiał mieć oczy dookoła głowy ja powatzram, że kasa to tylko wierzchołek góry lodowej- ludzie i tak nie mieliby dzieci stąd wszelkie pomysły rządu na zwiększenie populacji śmiesza mnie zajmijmy się tez aspektem kulturowym- obecnie wiedza na temat wzrostu człwoieka jest tak przytłaczająca, wymagania wobec rodziców tak ogromne, że ludzie z tego powodu nie chcą wiecej dzieci kiedyś mieli wiele, bo się karciło pasem i pilnowąło byle pod samochód nie wpadły jadły co było filozoficznych rozmow nie było, skoro tzreba było prać ręcznie, gotować dla 12 osób itd. i jeszcze połowa wpolu siedziała kiedyś wystarczyło urodzić, karmić jakkolwiek i pilnować, by się nie zabiło, a ile miało sińców, niewazne dzis zmieniła się mentalność, wychowanie to nakład pracy i dlatego ile kasy by człwoiek nie miał, i tak max to dwoje dzieci

Gość gość
17;18 głupia jesteś jak but

Gość gość
dlaczego jestem głupia jak but? a może mi zazdrościsz ze jestem piękna, bogata, szczupła jak modelka z twarzą anioła, mam IQ 136 i świetną prace która jest moją pasją? Jak ktoś napisze że ma ciężkie życie jest brzydki i samotny to go pocieszacie a jak ktoś napisze przeciwieństwo to zaraz głupia jak but :D

Gość gość
gdyby dawali 100tys za dziecko to dam sobie palec uciąc ze populacja gwałtownie by wzrosła w PL. jak pytali ludzi za ile pewnej renty miesięcznej zgodzili by się zrezygnować w ogóle z pracy to 80% polskiego społeczeństwa stwierdziła że 600 zł by im starczyło :o jesteśmy krajem nierobów i leni taka prawda, zadowolimy sie byle ochłapem byle nie robić :o

Gość gość
troje

Gość gość
ja gdybym mila kase nie milabym nawet jednego ahhahah bo nie o kase chodzi tu/a dzikiego rozplodu nie rozumiem dzis razem mamy 7800zlmieszkanko wlasne i nie w glowie mi dzieci-ale ty na mym miejscu juz bys miala 7 xxxxxxxxxxxx dokladnie

Gość gość
Jedno

Gość gość
ja gdybym mila kase nie milabym nawet jednego ahhahah bo nie o kase chodzi tu/a dzikiego rozplodu nie rozumiem dzis razem mamy 7800zlmieszkanko wlasne i nie w glowie mi dzieci-ale ty na mym miejscu juz bys miala 7 xxx bardzo chciałabym mieć takie życie sama mam 3200, ale wynajmuję mieszkanie mogę dorobić na tłumaczeniach trochę wiecej, ale po etacie jestem zmęczona i nie mam zazwyczaj an to czasu ale ty masz do tego faceta i własne mieszkanie czyli i tak lepiej niż ja, choc podzielić na dwa, masz tyle samo kasy mniej wiecej co ja nie szkodzi, i tak lekka zazdrocha;-) pzdr (i tez nie chce bobo)

Gość gość
Pewnie tyle samo co teraz chcę.Mam jedno,nad drugim pracujemy i może kiedyś pomyślimy o trzecim.

Gość gość
Zero, tak jak teraz, na finanse nie narzekam.

Gość gość84599
Ja mam własne mieszkanie i zarabiamy z mężem ok. 10 mies., ale i tak nie chcemy mieć dzieci. Są zbyt angażujące. Jeśli już to ew. kota rasowego.

Gość gość
Tak samo jak teraz jedno . Nigdy wiecej dzieci nie chciałabym miec i finanse nie maja nic wspolnego z moja decyzja .

Gość gość
gość dziś Na pewno nie jestes tak piekna i tak dobrze wyksztalcona jak JA :p

Gość gość
gość dziś Skoro dzieci nie sa Ci w glowie,to co robisz w tym dziale? heheh

Gość gość
zero

Gość gość
ja mam 2 ale wtedy miałabym min 5

Gość gość
Dobra dobra, ktos tam wyzej pisal ze kasa to nie wszystko, ze nianki nie zastapia matki, jakos te wszystkie celebrytki maja dzieci i malo ktora faktycznie sie nimi zajmuje, rodza w super klinikach, dostaja leki p/bolowe, nie karmia piersia, zostawiaja dziecko niance i zaraz po porodzie wracaja na scianke, myslicie ze jakos specjalnie sie zajmuja dziecmi? Wola isc na bankiet, grac w serialach, udzielac wywiadow jak to macierzynstwo je odmienilo, mimo ze maja kasy jak lodu to wola szybko wrocic do pracy niz siedziec z dzieckiem, taka Kozuchowska, Zielinska, ledwo urodzily i zaraz wrocily.

Gość gość
Czy taka ksiezna Kate, watpie czy chociaz raz zmienila dziecku pieluche:/ Ma od tego sztab nianiek, ona jest od tego zeby donosic ciaze, urodzic i robic sobie zdjecia z Dzordzem, niespecjalnie sie napracuje.

Gość gość
Troje.

Gość gość
Troje to absolutne maksimum.