Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mobbing w pracy

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu pracowałam w duzej polskiej firmie, od poczatku mojej pracy nie dokońca ukladalo mi sie w miescu pracy, pewne wydarzenia zmusily mnie do poprosic prawnika o porade odnoscie mojej sytuacji, tego doszedl do wniosku ze jest to typowy przyklad mobbingu, niestety zanim zdazylam cokolwiek zrobic firma dowiedziala sie o mojej wizycie u prawnika i w inspekci pracy. Teraz juz nie pracuje i szukam pracy. Obawiam sie ze duza firma moze mi teraz popsuc opinie na rynku pracy i nie dostane wiecej pracy. Czy jesli w cv zamieszczam inf o tej firmie firmy ktore otrzymoja moje cv moga w jakis sposob uzyskac takie informacje. Czy moja obawa iz zapewnilam sobie dozywotnie bezrobocie moze miec jakas podstawe???

Gość gość
nie o ile firma nie zwolni cię dyscyplinarnie, nie przejmuj się tym to duże czy małe miasto? szukaj innej pracy, może lepiej zwolnić się samemu skoro wiedzą że byłaś w inspekcji pracy mogą ci nasrać w papiery zwalniając dyscyplinarnie, wiesz jak cie nie chcą to działają na zasadzie dajcie mi człowieka a znajdę na niego paragraf, lepiej samemu spierdzielić z g****a póki czas

Gość gość
Wlasnie o to chodzi ze mimo iz wykazalam sie umiejetnosciami, pracowitoscia i odpowiedzialnoscia interesowalam sie praca ktora wykonywalam moi przelozeni i wspolpracownicy robili wszystko by mnie zniechecic do tej pracy

Gość gość
Miasto jest stolica wojewodztwa a firma dziala na terenie 5 wojewodztw i ma ponad 100 tys klirntow w tym firmy