Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hodynahespedyna

Przez zachowanie mojego ex odsuwają się ode mnie znajomi:( Co zrobić

Polecane posty

Gość hodynahespedyna

Rozstałam się z facetem, jednak on nie do końca potrafi zaakceptować ten fakt i zachowuje się wobec mnie strasznie. Szkaluje mnie wszędzie, do wszystkich znajomych, pisze maile po fb, wysyła sms-y o mnie. Ludzie zaczynają się na mnie dziwnie patrzeć. Niedawno poznałam fajnego faceta, jednak ex już go namierzył i juz zaczął do niego pisać, facet na początku mnie bardzo wspierał- teraz jednak trochę wychłodził ze mną kontakty. Dziś rano zadzwonił, że dostał kolejnego maila, nie mogłam rozmawiać akurat, potem nie odebrał ode mnie telefonu i nie oddzwania. A przecież ja nie jestem tu winna niczemu. Co ja mam zrobić, bo już jestem bezsilna?

Gość gość
Czasem na swojej drodze spotkać można idiotę i prostaka , szkoda, że Cię to spotkało.

Gość hodynahespedyna
Ale co ja mogę zrobić??

Gość gość
Przestać grać kogoś innego niż jesteś naprawdę i leczyć swój narcyzm.

Gość gość
he he pudło

Gość gość
Spadaj stąd z tym swoim narcyzmem, w kazdym wątku tępoto to wciskasz.

Gość gość
Poradź się jakiegoś prawnika, bo to wygląda na połączenie stalkingu ze zniesławianiem. Poproś o wydruki bądź przesłanie korespondencji, którą wysyłał do faceta z którym się spotykasz. Zatrzymaj dowody jego działań - przydadzą Ci się w sądzie. Nie kontaktuj się z nim sama, tylko przez prawnika lub policję.

Gość gość
Kiedys tez mialmtakiefaceta. Nie potrafil sie pogozic z rozstaniem i dorwal moja komorke i wysylal do wszystkich smsy. Ale przyjaciele, ci prawdziwi, zostali ze mna i nie uwierzyli w ani jedno slowo. Moze taka sytuacja to sito na przyjaciol?