Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagraniczne esklepy z ubrankami dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie jakieś godne polecenia? Bardzo lubię Next, min za dobre wzornictwo (ładne wzory i kolory bez kiczowatych aplikacji), dobre ceny (za 3 bodziaki z długim rękawem ok 50 zł) i dostawę gratis do PL (za to ich uwielbiam bo zamawiam nawet po 1-2 rzeczy jak mi się zachce). Szukam podobnych sklepów, spodobała mi się oferta Carters ale mają bardzo drogą dostawę z US.

Gość gość
Podbijam

Gość gość
Jak płacisz w Next? Długo czekasz na dostawę? Jak ma się ich rozmiarowka do naszej? Czy 104 to ich też 104? Dziękuję serdecznie

Gość gość
Płacę kartą kredytową (płatność internetowa). Dostawa w 3 dni (w PL obsługuje ich siódemka). Rozmiarówka wg mnie jest w sam raz, moja córka nosi rozmiary nawet 1-2 msc dłużej ale ona jest dokładnie na środku siatki centylowej i nie jest wielkoludem. Myślę że trzeba patrzeć na konkretne dziecko.

Gość gość
W ogóle NEXT ma polską wersję językową więc wypas. Rozmiarówka jest podana "po naszemu" czyli 56,62,68 etc a w nawiasach są podane miesiące.

Gość gość
Bardzo ci Dziękuję. W weekend zaszaleje dla synka ;)

Gość gość
No super, a ja dalej szukam :D Ktoś, coś...? Utrudnione mam zadanie bo bardzo nie lubię takich ubranek krzykliwych z myszką miki, disney etc etc. Wybieram jakieś delikatne wzorki, paseczki, aplikacje kwiatowe.

Gość gość
A jest tu ktoś kto zamawialcw Carters z dostawą do pl?