Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zagnieżdżanie zarodka?

Polecane posty

Gość gość

Jestem tydzień po owulacji i od dwóch dni pobolewalo mnie podbrzusze ale dziś po południu zacząło bardziej boleć mnie te podbrzusze, jajniki mnie bolaly takie klucie i w pachwinach mnie ciagnelo. Wzielam nospe ale nie pomogło, dopiero po dwóch godzinach minęło i znów.czuje delikatny ból. Czy to.mogł być ból implantacyjny?

Gość gość
mozliwe dowiesz sie za tydzien, powodzenia

Gość gość
mnie też w pachwinach ciągnęło,po krótkim czasie dowiedziałam się,że jestem w ciąży:)

Gość gość
To będzie bardzo długi tydzień :)

Gość gość
Bol implantacyjny?! A istnieje cos takiego?! Jest plamienie implantacyjne,a nie bol. Nie doszukujcie sie na sile objawow. Sa takie same przed terminem @ jak i w ciazy. Zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki i bedziesz miec pewnosc. Jesli caly czas o tym myslisz to mniejsza szansa,ze zajdziesz.

Gość gość nie do
Anka? Czy ty masz jeszcze jakieś życie poza cafe? Wariatka. Myślę że jesteś w ciąży tak swoją drogą

Gość gość
Oczywiście ze istnieje bol implantacyjny, ja mialam takie dzgniecie, potem jeszcze kilka razy i ciagniecie w pachwinie.

Gość gość
Ja miałam ból jak na miesiączkę 4 dni przed terminem a miesiączka do dziś nie pojawiła się ;) Jestem w 2 trymestrze. A a plamienia nie miałam

Gość gość
Wooow. Mialas bol jak na @ przed terminem @ i to cos dziwnego? Nie ma takiego terminu jak bol implantacyjny, Moze byc klucie,ciagniecie,macica sie przygotowuje,ale nie nazywa sie to zadnym bole implantacyjnym...

Gość gość
11.25. Zjezdzaj z watku, bo twoja terminologia nikogo nie obchodzi.

Gość gość
Tak, to było coś dziwnego, bo znam swoje ciało i ZAWSZE miałam bóle na dzień przed miesiączką a nie aż na cztery dni przed. I mój lekarz potwierdził, że takie bóle czasem pojawiają się w trakcie implantacji. Tak więc goń się zołzo.