Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amadeusz 24 lata

kobiety z małymi cycami powinny mieć przymusowo powiększane

Polecane posty

Gość Amadeusz 24 lata

kobiety z małymi cycami powinny mieć przymusowo powiększane

Gość gość
A facet, który nie ma przynajmniej 38cm, powinien być przymusowo ciągnięty za autobusem, dopóki mu się nie wydłuży...

Gość gość
gość dziś 00:53 tobie kon jest potrzebny nie facet xD

Gość gość
Amadeuszu24 i Marcinie177, szykujcie się na wszczepienie mózgu, bo już Was zapisałam na konkretny termin operacji. :-P Ale i tak o tym zapomnicie, bo do zapamiętania tego potrzebny jest mózg, którego jeszcze nie macie. :-D

Gość gośćoolla
Hahaha ;D

Gość gość
a komu miałoby służyć powiększanie? bo chyba nie Tobie ,nie poznasz wszystkich małocycatych więc co Ci za różnica ,tak jak mnie nie obchodzą małe fiutki połowy populacji

Gość gość
facet ktory ma mniej niz 23cm powinien nie okazywac interesu zadnej kobiecie bo kiedys jak sie facet spuscil to i cielak sie napil a teraz to takie macie male instrumenciki ze tylko was smiechem zabic.... a macie sie za kogutow i ogierow...

Gość gość
Koguty nie mają się "czym" chwalić oprócz mocnych płuc bo pieją jak oszalałe. X Gość dziś A facet, który nie ma przynajmniej 38cm, powinien być przymusowo ciągnięty za autobusem, dopóki mu się nie wydłuży... X Buahahaaaaaaaa, padłam :-) Problem tylko- który miały by jakąkolwiek korzyść z takiego flaka. Może jako wędka na ryby? :-)